Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw met grootste jukbeenderen ter wereld slaat terug naar haters

Vrouw met grootste jukbeenderen ter wereld slaat terug naar haters
Beeld: YouTube truly

In een tijdperk waarin cosmetische ingrepen steeds meer als normaal worden beschouwd, komt Anastasiia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit Kiev, Oekraïne, onder het felle licht van kritiek te staan vanwege haar opvallende uiterlijk. Anastasiia, die bekend staat om haar ‘grootste wangen ter wereld’ als gevolg van overmatige fillerinjecties, heeft de aandacht getrokken van online trollen die haar uiterlijk belachelijk maken en haar vergelijken met een buitenaards wezen. Deze aanvallen op haar uiterlijk hebben Anastasiia gedwongen om terug te slaan en zich te verdedigen tegen de negatieve opmerkingen die haar kant op komen. Haar verhaal werpt een scherp licht op de donkere kant van sociale media en de manier waarop het internet soms genadeloos kan zijn voor degenen die afwijken van de traditionele schoonheidsnormen.

Grootste jukbeenderen

Pokreshchuk is uitgegroeid tot een virale sensatie na het ondergaan van talloze operaties en fillerrondes om haar gewenste look te bereiken. Met veel filler in haar wangen en kaak, evenals een boob-job, lipfiller en botox, heeft ze een opvallende transformatie ondergaan. Ondanks haar zelfverzekerde houding en het gevoel “heel mooi” te zijn, heeft ze online veel haat ontvangen vanwege haar drastische veranderingen.

Documenterend op haar Instagram-account, heeft Pokreshchuk genoeg van de negativiteit en heeft ze teruggekaatst op een opmerking die suggereerde dat niemand haar aantrekkelijk zou vinden. Ze benadrukte dat haar mening over haar uiterlijk niet afhankelijk is van wat anderen zeggen. Het belangrijkste is dat ze gelukkig is met zichzelf en dat anderen haar leven niet voor haar kunnen leiden. Met duizenden uitgegeven aan haar uiterlijk, heeft ze zichzelf geconfronteerd met kritiek, zelfs tot het punt van debat met een plastisch chirurg op This Morning twee jaar geleden over de vraag of ze te ver was gegaan.

Check ook: DE EXTREME TRANSFORMATIE VAN DANIËLLE: TATOEAGES EN NEUSAMPUTATIE

You May Also Like