Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Lies Zhara vraagt om hulp bij kiezen outfitje

lies zhara
Beeld: TikTok Lies Zhara

Ja, we weten het. We leven in een tijd waarin het lastig is om de balans te vinden tussen het respecteren van vrouwen en het feit dat veel vrouwen online veel volgers krijgen door zichzelf op een bepaalde manier te presenteren. Enerzijds moet je vrouwen niet als objecten zien, maar anderzijds zijn er veel vrouwen die juist veel volgers trekken door hun rondingen in de schijnwerpers te zetten. Deze vrouwen gebruiken social media vaak als een springplank om hun volgers nieuwsgierig te maken naar hun meer pikante kanalen, zoals bijvoorbeeld AlleenFans.

Outfitselectie

Bedrijven maken handig gebruik van deze zogenaamde influencers. Ze nodigen hen uit voor feestjes of persreizen, waar deze influencers nieuwe producten mogen uitproberen. In ruil hiervoor plaatsen ze dan een reeks video’s of foto’s op social media, soms tegen betaling. De volgers zien deze content en zijn eerder geneigd om de producten zelf te kopen als ze deze in de winkel tegenkomen. Dit is in een notendop hoe influencer marketing werkt.

Lies Zhara breekt Instagram
Beeld: Instagram Lies Zhara

Verschillende opties

Een Nederlandse dame die dit goed onder de knie heeft, is Lies Zhara. Nu heeft Lies Zhara een evenement op de agenda staan waarvoor ze in een bepaald thema moet verschijnen, en ze vraagt de hulp van het internet bij haar outfitselectie.

Lies Zhara heeft verschillende opties voor haar outfit en vraagt haar volgers om advies. Het is duidelijk dat ze een groot vertrouwen heeft in de smaak en het oordeel van haar volgers. Wij zijn van mening dat de eerste outfit de beste keuze is. Het is belangrijk dat de outfit niet alleen stijlvol is, maar ook past bij het thema van het evenement en de verwachtingen van de opdrachtgever. Mannen kijken er graag naar, en we denken dat de opdrachtgever van Lies Zhara het ook zal waarderen. Via Lies Zhara worden producten en outfits zichtbaar voor een breed publiek, en haar keuze zal zeker invloed hebben op de trends en keuzes van haar volgers.

@lies_zhara ja niet helemaal voor mij weg gelegd dit thema🤣🩷 wat denken jullie?? #outfitstress #shoppinghaul #haul #pink #barbie #magnum ♬ original sound – Lies Zhara

Check ook:

Bijna té strakke outfit Famke Louise maakt de tongen los: ‘Ik kan liplezen’

You May Also Like