Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Bijna té strakke outfit Famke Louise maakt de tongen los: ‘Ik kan liplezen’

Famke Louise onder vuur voor ongepaste video: “Doe normaal je bent moeder!”
Beeld: Instagram Famke Louise

Het was al een tijdje wat stiller rond Famke Louise, een van Nederlands’ bekendste ‘influencers’, dus lijkt het erop dat ze het tijd vond om zichzelf weer even wat meer in de spotlights te zetten. Dit doet ze door foto’s en video’s van zichzelf te posten, waarin ze zichzelf in bijna té strakke outfitjes te hijsen bij tankstations, zo ook nu weer.

‘Casual gekleed’

Afgelopen maandag poste Famke al een video, waarop ze ‘casual gekleed’ in een knalroze outfitje bij een tankstation naar buiten kwam lopen, waarbij ze schreef: “Minding my own business 👀” Veel volgers hadden echter plaatsvervangende schaamte van de manier waarop Famke haar own business aan het minden was, zo bleek uit de vele reacties: “Dit is het meest cringe ding dat ik in tijden heb gezien” en “Denkt ook dat ze een queen is🤦🏼‍♀️”, viel er onder meer te lezen.

Bijna té strakke outfit Famke Louise maakt de tongen los: 'Ik kan liplezen'
Beeld: Instagram Famke Louise

Liplezen

Het lijkt erop dat Famke de afgelopen tijd veel tankstations bezoekt, want dinsdag verscheen er alweer een foto van de Insta-queen, deze keer in weer een nieuw outfitje, met de caption: “Mood🐰” Ook deze foto heeft weer het gewenste effect, want mensen gaan weer los in de reacties. “O, ik kan zo liplezen 😂”, grapt bijvoorbeeld iemand, en een ander vraagt zich af: “Knap🔥 maar vind je het niet koud.”

Check de nieuwe ‘casual’ tankstation-foto van Famke Louise hier:

Check ook:

You May Also Like