Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Gast die code ontdekt waarmee McDonald’s-menu nog maar €1,25 kost gaat knetterviral

McDonald's-menu
Beeld: TikTok

Je hebt vast wel eens een verhaal voorbij zien komen over een ‘geheime code’, waardoor je gigantische kortingen bij McDonald’s zou kunnen krijgen, maar wanneer je het zelf probeert, gebeurt er helemaal niks. Een video van een Nederlandse gast die een code heeft die wél echt werkt en een spotgedkoop McDonald’s-menu scoort, gaat nu dan ook knettertjeviral!

McDonald’s-menu ineens spotgoedkoop!

In de video, die op TikTok wordt gedeeld door iemand die zich Rwina D noemt, is te zien hoe hij een code die hij op TikTok is tegengekomen scant bij een McDonald’s-filiaal in Woerden. Tot zijn eigen verbazing blijkt deze nog te werken ook! Hierdoor zijn veel items op het McDonald’s-menu ineens spotgoedkoop geworden! Zo kost een Big Mac- of een Quarter Pounder-menu, waarvoor je normaal gesproken in Nederland tussen de 10 en de 15 euro kwijt bent, ineens nog maar €5,50, en een Filet-O-Fish groot voordeelmenu zelfs maar €1,25!

@rwinad #mcdonalds ♬ origineel geluid – rwina D

De code waarom het gaat, werd eerder gedeeld door een andere TikTokker, die zichzelf Ninaapje noemt, die video’s maakt van hoe je eten met korting kunt scoren. De kortingscode vindt je hier:

@ninaapje ⚠️ Mcdonalds kortingscode testen op koningsdag! 🍔😱 #hack #kingsday #mcdonalds #fyp ♬ Europapa – Joost

Reacties

In de reacties op de video van Rwina D wordt wisselend gereageerd. Sommige beweren dat ze het geprobeerd hebben maar dat het niet werkte. Rwina D reageert hier op dat het alleen werkt bij de menu’s die €5,50 kosten. Wellicht het proberen waard dus…

Nog een kortingscode:

Check ook:

You May Also Like