Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

In deze steden scoor je het goedkoopste én het duurste Big Mac-menu van Nederland

McDonald’s Nederland verhoogt zijn prijzen drastisch

Heb je ooit nagedacht waar je de goedkoopste Big Mac in Nederland kunt vinden? Het lijkt erop dat niet alle Big Macs gelijk zijn gemaakt—althans, niet als het op de prijs aankomt. In Nederland kan de prijs van dit iconische menu variëren van €9,75 tot €15,05 afhankelijk van waar je bestelt.

Goedkoopste Big Mac in Nederland

Beginnend in Rotterdam, waar je de goedkoopste Big Mac in Nederland kunt scoren voor slechts €9,75, is het duidelijk waar de echte besparingen liggen. Voor wie in de buurt is, kan dit een echte win zijn. Maar het is meer dan alleen een goede deal; het is een uitnodiging om te genieten van jouw favoriete burger zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Rotterdam

Als je in de Maasstad of omgeving woont, of gewoon op bezoek bent, biedt deze prijs een perfect excuus om even binnen te lopen bij de lokale McDonald’s. Je kunt niet alleen genieten van een voordelig menu, maar ook de dynamische sfeer van de stad ervaren tijdens je maaltijd. Dit maakt Rotterdam niet alleen tot een topbestemming voor toeristen en dagjesmensen, maar ook tot een hotspot voor budgetbewuste fastfoodliefhebbers.

Goedkoopste Big Mac in Nederland: Waar vind je die?
Beeld: McDonald’s

Van goedkoop naar duur

Als we een sprong maken naar andere steden, zien we dat de prijzen langzaam oplopen. Van Dordrecht met €10,05 tot Hilversum en Almere waar je €10,65 betaalt. Haarlem en Den Bosch volgen dichtbij met respectievelijk €11,85 en €12,05. In steden zoals Den Haag (€12,10), Maastricht en Eindhoven (beiden €12,15) vinden we redelijk geprijsde menu’s. Nijmegen staat net een tikje hoger met €13,15. In de grotere steden zoals Amsterdam, waar je €14,25 betaalt, tot aan Enschede en Hengelo—de koplopers met een prijs van €15,05—zien we dat de kosten aanzienlijk kunnen oplopen.

Wat betekent dit voor de burgerliefhebber?

Deze prijsvariaties in de goedkoopste Big Mac in Nederland kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren zoals huurkosten, lokale belastingen, en vraag en aanbod. Het verschil in kosten kan aanzienlijk zijn, afhankelijk van waar je je bevindt.

Het vinden van de goedkoopste Big Mac in Nederland kan bijna voelen als een schattenjacht. Van Rotterdam tot Enschede, de prijzen wisselen sterk. Dus, de volgende keer dat je trek hebt in een Big Mac, is het misschien de moeite waard om te overwegen waar je deze koopt. Klaar om op Big Mac avontuur te gaan?

Je eigen Bic Mac maken?

Check ook:

You May Also Like