Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wendy plaatst onthullende slaapkamer beelden van Peter Gillis: ‘Kijken op eigen risico’

Wendy plaatst slaapkamer beelden van Peter Gillis online
Beeld: SBS6

Duik je mee in de rollercoaster die het leven van Wendy van Hout en Peter Gillis heet? Deze twee bekendheden houden de gemoederen flink bezig. Ondanks geruchten van een breuk, blijken ze toch zij aan zij de nacht door te brengen. Wendy plaatste onlangs zelfs slaapkamer beelden van Peter Gillis online.

Financiële Zorgen 

Het is algemeen bekend dat Peter Gillis, of zoals vrienden hem noemen ‘Petertje’, recentelijk in zwaar weer verkeert. Een schuldenberg van maar liefst 50 miljoen euro en een kelderende waarde van zijn geliefde vakantiepark Prinsenmeer drukken zwaar op zijn schouders. Slapeloze nachten en piekeren lijken onvermijdelijk. Voeg daarbij de sluiting van Prinsenmeer en de juridische strijd met Nicol Kremers, en je hebt een recept voor persoonlijke onrust. Wendy blijkt echter nog anderen redenen te hebben voor slapeloze nachten.

slaapkamer beelden van Peter Gillis
Beeld: Instagram Peter Gillis

Slaapkamer beelden van Peter Gillis

Onlangs heeft Wendy een zeer onthullende video online geplaatst. Hierin is te horen hoe Peter super luid ligt te snurken. “62 of 5 jaar, ik hoor geen verschil,” schrijft ze erbij. Dit biedt een uniek, zij het wat ongemakkelijk, inkijkje in hun privéleven. Zoals het leven van velen, blijkt ook dat van Wendy en Peter een boeiend schouwspel vol onverwachte wendingen. Hun relatie lijkt een constante dans tussen liefde en twijfel, waarbij hun volgers op het puntje van hun stoel blijven zitten. Wat de toekomst brengt, blijft een raadsel, maar één ding is zeker: het zal ons blijven boeien.

Wendy’s Cryptische Berichten

Wendy, de vriendin van Peter, blijkt een meester in het plaatsen van geheimzinnige berichten op Instagram. Haar recente post, “No one is permanent. Everyone comes for a particular period of time. So enjoy the phase of life and move on!”, heeft voor heel wat opschudding gezorgd. Ligt hier een diepere betekenis achter? Is dit een subtiele hint naar problemen in het paradijs? Normaal gesproken zijn Wendy en Peter bijna constant live te volgen op TikTok. Hun plotselinge radiostilte roept vragen op. Zijn ze bewust een pauze aan het nemen van de sociale media, of speelt er meer de gesloten deuren van hun slaapkamer?

Check ook: Peter Gillis en Wendy van Hout uit elkaar? Opvallende Insta-post voedt break up-geruchten

You May Also Like