Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Dit rijdende 5-sterrenhotel is een stuk betaalbaarder dan je denkt!

rijdende 5-sterrenhotel

Het reizen per camper is de laatste tijd enorm populair geworden. Steeds meer mensen verlangen naar het gevoel van vrijheid en avontuur dat een camperreis met zich meebrengt. Als je besluit om een degelijke en moderne camper aan te schaffen, is er één model dat er echt uitspringt: de Arto van Niesmann+Bischoff.

Luxe en comfort

De Arto is de belichaming van luxe en comfort. Deze camper heeft een prachtig design met een sportieve uitstraling, zowel van binnen als van buiten. Het interieur en exterieur zijn met oog voor stijl ontworpen en stralen kwaliteit uit. Niesmann+Bischoff heeft slim gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en de Arto is voorzien van talloze handige snufjes. De prijs is niet gering, namelijk 399.000 euro, maar deze camper biedt je het gevoel van een mobiel huis.

rijdende 5-sterrenhotel
Beeld: niesmannbischoff

Eigen stroomvoorziening

Met de Arto kun je onafhankelijk reizen door heel Europa of zelfs verder, zoals Marokko. Ook in landen als Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland kun je met een camper moeiteloos het land verkennen. Alles wat je nodig hebt, is aan boord: een slaapplaats, keuken, toilet en douche. De meeste campers hebben ook hun eigen stroomvoorziening, waardoor je niet afhankelijk bent van campings en kampeerterreinen. Met een ruime watertank kun je het bovendien een tijdje uithouden zonder water bij te vullen. Als je op zoek bent naar luxe en comfort tijdens je reizen, dan is de Arto absoluut de juiste keuze voor jou.

Steeds populairder

Het rondreizen in een camper is tegenwoordig een trend die steeds populairder wordt. Het biedt onafhankelijkheid, lage vaste kosten en een gevoel van vrijheid. Hoewel sommige campers ruimte, luxe en stabiliteit opofferen, zijn er ook campers die je het gevoel geven dat je in een luxe appartement op wielen rondrijdt. De Duitse Arto camper is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbaar rijdend vijfsterrenhotel.

rijdende 5-sterrenhotel

Mogelijkheden

De Arto is gebaseerd op een Fiat Ducato en biedt indrukwekkende mogelijkheden. Er zijn maar liefst 10 manieren om deze camper in te richten. Ondanks zijn compacte exterieur is de Arto ruim van binnen. De woonkamer voelt open en zelfs als je 1,90 meter lang bent, kun je comfortabel in het toilet zitten zonder je knieën te stoten. Een uniek kenmerk van deze camper is dat zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel 180 graden gedraaid kunnen worden, wat extra zitruimte creëert wanneer je stilstaat.

Mobiel

Of het nu vier, acht of geen wielen heeft, de Arto is in essentie een mobiel huis. Comfort staat centraal, en de Duitse fabrikant heeft kosten noch moeite gespaard om dit te realiseren. Van met de hand gemaakte bekleding tot hoogwaardige eikenhouten meubels, elk detail straalt kwaliteit uit. Dankzij een betrouwbare piepschuimisolatie blijft de ideale temperatuur gemakkelijk behouden, wat de Duitse fabrikant zelfs omschrijft als een ‘holistisch verwarmingsconcept’. Voor al zijn luxe en mogelijkheden heeft deze camper een aantrekkelijk prijskaartje. Vergelijkbare campers kosten veel meer, maar de Arto is al beschikbaar vanaf 87.000 euro. Misschien is het dus tijd om de overwaarde van je huis te benutten en te investeren in een huis op wielen.

rijdende 5-sterrenhotel

Beeld: niesmannbischoff

Check ook:

You May Also Like