Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze perfecte opknapper voor introverts is nu op Funda te koop voor een prikkie

Deze perfecte opknapper voor Introverts is nu op Funda te koop voor een prikkie
Beeld: Funda

Zoek je een oase van rust omringd door de natuur, perfect voor een introvert? Dan hebben we goed nieuws: een charmant, karakteristiek huis gelegen in de serene omgeving van de Holterberg staat nu te koop op Funda, en het is verrassend betaalbaar! Het is echt de perfecte opknapper voor introverts.

Perfecte opknapper voor Introverts

Stel je een leven voor waar je dag begint met een wandeling of fietstocht door de adembenemende natuur van de Holterberg. Dit huis, verscholen in het groen, biedt dit en meer. Met een ruime tuin vol rododendrons en bomen, bevind je je midden in de natuur. En voor de fijnproevers, diverse gerenommeerde restaurants zijn slechts enkele minuten wandelen verwijderd. Ondanks de afgelegen charme, is de dorpskern van Holten met alle essentiële voorzieningen, inclusief winkels, scholen en een NS-station, binnen handbereik.

huis
Beeld: Funda

Woning Details

Deze woning uit 1951 combineert historische allure met modern comfort. Op de begane grond vind je een gezellige woonkamer met gashaard, een slaapkamer met alle nodige voorzieningen, en een keuken die toegang biedt tot een traditionele kelder. Op de bovenverdieping wachten nog meer slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. Traditioneel gebouwd met houten topgevels en een rieten dak, straalt deze woning karakter uit. Hoewel voorzien van basistechnologieën zoals een gashaard en geiser, biedt het huis ook ruimte voor moderne upgrades.

gang
Beeld: Funda

Extra Voorzieningen

Een bijkomend pluspunt is het vrijstaande schuurtje, ideaal voor opslag of als werkruimte. Ook de technische rapporten, waaronder een asbestinventarisatie, zijn beschikbaar op aanvraag. De kavel heeft een historie zonder zorgen voor bodemonderzoek en een energielabel G. Let wel, de Japanse duizendknoop is waargenomen op het terrein, iets om rekening mee te houden. Voor slechts €160.000,- biedt dit huis een ongeëvenaarde kans voor introverts die dromen van een rustig leven omringd door natuur. Mis deze kans niet om je eigen stukje paradijs op Funda te vinden!

Perfecte opknapper voor Introverts deur
Beeld: Funda
Perfecte opknapper voor Introverts keuken
Beeld: Funda
Perfecte opknapper voor Introverts kamer
Beeld: Funda
Perfecte opknapper voor Introverts
Beeld: Funda

Check ook: Voor dit extreem ranzige pand op Funda moet een miljoen euro neergeteld worden

You May Also Like