Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze goedkope kluswoning met grote tuin op Funda is perfect voor introverts

Deze goedkope kluswoning met grote tuin op Funda is perfect voor introverts
Beeld: Funda

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw droomhuis te creëren? Ontdek dan deze charmante, goedkope kluswoning op Funda, gelegen in een schilderachtig lintdorp langs vaarwater. Dit vrijstaande huis is een ideaal project voor de handige starter of de ervaren klusser die een woning met veel potentie zoekt. 

Goedkope kluswoning op Funda

De woning is momenteel in een staat van achterstallig onderhoud en vereist een complete renovatie. Dit maakt het een spannend project voor wie graag een huis helemaal naar eigen smaak vormgeeft. Een bouwkundig onderzoek naar de fundering wordt sterk aanbevolen, om ervoor te zorgen dat uw inspanningen een solide basis hebben. Wat deze kluswoning extra aantrekkelijk maakt, is de ligging in een beschermd dorpsgezicht met twee monumentale bomen in de tuin. De karakteristieke kenmerken en landelijke omgeving maken het tot een idyllisch toevluchtsoord, perfect voor introverts die houden van rust, natuur en erfgoed.

 raam
Beeld: Funda

Een kijkje in de kluswoning

De begane grond beschikt over een ruime woonkamer met uitzicht over het water. De aanwezigheid van een houtkachel voegt extra sfeer toe. Aansluitend vindt u de eetkamer en een keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook de badkamer met ligbad en douche bevindt zich op deze verdieping, samen met twee extra kamers die als slaapkamer of hobbyruimte kunnen dienen. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar twee slaapkamers, elk met extra bergruimte. 

tuinfoto
Beeld: Funda

Prijs en omgeving

De diepe achtertuin is een ware troef, ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte. Hoewel gelegen aan een stille kant van het vaarwater, zijn de dagelijkse voorzieningen zoals winkels in Hoogezand, Veendam en Zuidlaren binnen tien autominuten te bereiken. Met een vraagprijs van slechts €125.000, biedt deze woning een betaalbare kans om uw droomhuis te realiseren. Dit is een unieke kans voor de handige klusser die een oude, betaalbare woning wil beschermen en nieuw leven inblazen. Als u op zoek bent naar een project waar u uw creativiteit en vaardigheden kunt laten zien, dan is dit droomhuis op Funda de perfecte keuze voor u!

 keuken
Beeld: Funda
Goedkope kluswoning Funda woonkamer
Beeld: Funda
toilet
Beeld: Funda
kluswoning Funda bank
Beeld: Funda
Goedkope kluswoning Funda kamer
Beeld: Funda
Goedkope kluswoning
Beeld: Funda
Goedkope kluswoning Funda
Beeld: Funda

Check ook: Deze spotgoedkope opknapper op Funda is perfect voor de introverts onder ons

You May Also Like