Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast reist naar Enschede voor Pokémon-kaart maar maakt rechtsomkeert om ‘rare types’

Gast reist naar Enschede voor Pokémon-kaarten, maar maakt rechtsomkeert vanwege teveel 'ongure types' op straat
Beeld: Kakhiel

Wanneer je in een piepklein dorpje bent opgegroeid, kan ‘de grote stad’ nog wel eens indruk maken. Zo ook in het geval van deze Marktplaats-koper uit Borculo in de Achterhoek, die interesse had in de Pokémon-kaart van een verkoper in Enschede. De koper besloot zijn angsten te overwinnen en de bus te pakken om de kaarten op te halen, maar moest toch rechtsomkeert maken.

Junks en dealers

De koper was op tijd van huis te gaan voor de grote reis van toch al gauw drie kwartier naar de grote stad Enschede maar kwam daardoor een stuk eerder aan dan afgesproken. De verkoper vroeg hem daarom even op het station te wachten tot hij klaar was met eten, maar dat vond de koper toch geen goed idee. Hij had namelijk al ‘bad vibes’ gekregen van de ‘rare types’ die hij daar zag rondlopen en had geen zin om tussen de ‘junks en dealers’ te gaan zitten.

‘Enschede toch pittoresker voorgesteld’

De koper besluit geen onnodige risico’s te lopen en maar in de bus te blijven zitten en uiteindelijk toch maar rechtsomkeert te maken, terug naar Borculo. Hij appt de verkoper dat hij Enschede toch iets pittoresker had voorgesteld, en dat de omgeving hem toch iets teveel ‘red flags’ gaf.

Pokémon-kaarten
Beeld: Kakhiel

Pokémon-kaarten
Beeld: Kakhiel
Pokémon-kaarten
Beeld: Kakhiel
Pokémon-kaarten
Beeld: Kakhiel
Pokémon-kaarten
Beeld: Kakhiel
Pokémon-kaarten
Beeld: Kakhiel

Check ook:

Marktplaats-verkoper en koper hebben het vriendelijkste gesprek ooit