Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaats-verkoper en koper hebben het vriendelijkste gesprek ooit

Dit is het vriendelijkste Marktplaats gesprek ooit
Beeld: kakhiel.nl

Ach, wat een heerlijkheid dat Marktplaats, het walhalla van menselijkheid en kameraadschap. Als je ooit twijfelt aan de goedheid van de mens, duik dan vooral in de diepe wateren van deze oase van vriendelijkheid. Neem nu het volgende gesprek dat wel het vriendelijkste Marktplaats gesprek ooit getiteld kan worden.

Vriendelijkste Marktplaats gesprek

Goedemiddag brave koper, goed dat je 24 uur wacht om een reactie te ontvangen! Onze verkoper heeft immers alle tijd van de wereld en vergeet soms zelfs dat Marktplaats notificaties een ding zijn. “Hoi hoi! Sorry ik kreeg hier geen melding van!” klinkt het dan. Oprecht zorgzaam, die digitale duwtjes negerend. Maar heus, dit kleine beertje is nog beschikbaar. Wonder boven wonder!

vriendelijkste Marktplaats gesprek screenshot
Beeld: kakhiel.nl

De koper heeft haast

Dan, als klap op de vuurpijl, de ultieme test van geduld en begrip. De koper heeft haast—oh ironie—want het vriendje van hun cavia is er sinds kort niet meer. De wanhoop nabij, plannen ze ook nog een bezoek aan een opvang. Maar onze Marktplaats-held biedt aan: “Zou vanavond om half 7 passen?” Flexibiliteit is tenslotte het speerpunt van elke Marktplaats-uitwisseling.

vriendelijkste Marktplaats gesprek
Beeld: kakhiel.nl

Reis van 50 minuten 

En wat een communicatie volgt! Nummers worden uitgewisseld, snelle beslissingen genomen. De opvang wordt afgebeld, want wie wil nu een cavia uit een opvang als je ook een koning kunt zijn in een nieuw thuis? “Ik heb een WhatsApp bericht gestuurd. We hebben onze afspraak bij de opvang afgezegd. :)” Ah, de moderne technologie die hartjes in real-time verstuurt. En dan, de finale. Een reis van 50 minuten wordt ondernomen, niet gehinderd door verkeer of slecht weer. Nee, het is mooi weer, perfect voor een ritje in de bakfiets. En bij aankomst? Twee blije heren, veilig in de armen van hun nieuwe familie.

Dit is het vriendelijkste Marktplaats gesprek
Beeld: kakhiel.nl

Een gesprek zo suikerzoet

Dus, lieve lezers, als je ooit twijfelt aan de warmte en het begrip van je medemens, onthoud dan dit vriendelijkste Marktplaats gesprek ooit. Een gesprek zo suikerzoet, dat je bijna zou vergeten dat sarcasme ook bestaat in de wereld van online handel. En vergeet niet, op Marktplaats vind je niet alleen koopjes, maar ook een ongekende dosis menselijkheid—of toch bijna.

vriendelijkste Marktplaats gesprek ooit
Beeld: kakhiel.nl
het vriendelijkste Marktplaats gesprek ooit
Beeld: kakhiel.nl

Check ook: Marktplaats-gesprek met vrachtwagenchauffeur over damesbroek neemt bizarre wending