Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast denkt na één date al ‘relatie’ te hebben en is woest als ‘vriendin’ het dezelfde nacht beëindigt

Gast meent al na één date in een 'relatie' te zitten en is woest wanneer zijn 'vriendin' het op dezelfde nacht beëindigt
Beeld: kakhiel,nl & Pexels cottonbro studio

Stel je voor: je hebt net de persoon van je dromen (of, laten we eerlijk zijn, de persoon van je middelmatige verwachtingen) ontmoet op een van die datingsapps. Eén date later, en bam, je bent klaar om je Facebook-status te updaten. Maar wacht, wat is dat? Een plot twist! Je ‘relatie’ eindigt nog voordat je de kans krijgt om “Het is ingewikkeld” te selecteren. Shocking, nietwaar?

‘Relatie’ kapot na eerste date

Onze held van het verhaal stuurde de volgende hartverscheurende teksten naar zijn plotsklapse ex (nu ja, als we het even zo mogen noemen): “Ja daarom. Ga bij jezelf te rade. Want je hebt gewoon geen fatsoen. Ik heb me altijd ingespannen voor onze relatie en jij zet er zonder gesprek een punt achter.” Ah, de zoetheid van een relatie die bloeit en sterft binnen de spanne van een avond.

screenshot3
Beeld: kakhiel.nl

Een slapeloze nacht 

Maar wacht, het wordt beter: “Ik hoop echt dat je slecht slaapt ervan.” O, de mensheid! De wreedheid! Het vermogen om na één date een slapeloze nacht te wensen over de gedoemde zielsverbinding die je dacht te hebben. En dan de reactie, zo koud als het restje pizza dat je de volgende ochtend uit je koelkast vist: “Relatie? We hebben letterlijk 1 keer gedate.” Zo snijdt de realiteit door de droom van onze dappere dater, die dacht dat drie uur in het gezelschap van iemand automatisch een relatie stempel drukt. 

screenshot2
Beeld: kakhiel.nl

Middageten voor verheldering?

Laten we niet vergeten de klassieker: “Ik laat me niet zo makkelijk opzij schuiven.” Gevolgd door de ultieme mic drop: “De grap is dat ik jou eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Ik kan morgen weer iemand anders krijgen als ik wil.” Ah, de geur van onafhankelijkheid (of is het wanhoop?) in de ochtend. De saga eindigt niet hier, beste lezers. Onze protagonist, onverschrokken in zijn queeste naar liefde, of tenminste een lunch, suggereert een middageten om alles “beter uit te kunnen leggen.” Omdat, zoals iedereen weet, niets zegt ‘Ik begrijp het, laten we verder gaan’ zoals het delen van een maaltijd met iemand die je net hebt verteld dat je zonder hen kunt leven.

screenshot1
Beeld: kakhiel.nl
date screenshot
Beeld: kakhiel.nl
date relatie
Beeld: kakhiel.nl
date einde
Beeld: kakhiel.nl
eerste date
Beeld: kakhiel,nl
date
Beeld: kakhiel.nl

Check ook: Vrouw gaat uit en krijgt na 7 dagen bizar verzoek van Tinder date

You May Also Like