Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast wordt woedend nadat hij er achter komt dat vriendin met 2 jongens date

Gast wordt woedend nadat hij er achter komt dat vriendin met 2 jongens date
Beeld: Instagram phonytexts

Ah, de liefde in de 21e eeuw. In een tijdperk waarin romantische gebaren vervangen worden door likes, emoji’s en swipe-bewegingen. De dagen van liefdesbrieven en serenades onder het raam lijken zo ver weg. Nu hebben we datingsapps, DM’s en selfies om de liefde te navigeren, en soms, nou ja… om het een beetje gecompliceerd te maken. Zoals die keer dat een vriend erachter kwam dat zijn vriendin met twee jongens date.

Foto

Stel je voor: een zondagochtend waarop je besluit om in je pyjama te blijven. Je nestelt je op de bank met een warm kopje koffie en de gedachte aan je lieve vriendin. Maar dan, terwijl je kalm je sociale media doorbladert, kom je DIE foto tegen. Je vriendin, arm in arm met een andere jongen, glimlachend alsof ze de tijd van haar leven heeft. De koffie in je hand voelt opeens heel heet en je hart voelt alsof het in een ritme van techno-muziek slaat. Je innerlijke detective wordt wakker. Je zoomt in op de foto en analyseert elke pixel. Is dat zijn hand op haar taille?! Je hoofd raast met vragen. Wie is hij? Waarom zijn ze samen? Hoe kon ze?!

Ex

Je besluit het heft in eigen handen te nemen en stuurt haar een bericht. “Wie is die gast?” Ze antwoordt vrijwel meteen: “Oh, dat? Dat is gewoon mijn ex. We zijn nu alleen vrienden, geen zorgen!” Nu begint het. Je probeert uit te leggen dat het misschien niet zo’n goed idee is om zo close te zijn met haar ex. “Weet je zeker dat hij niet nog steeds gevoelens voor je heeft?” Je maakt je zorgen, probeert niet als een jaloerse gek over te komen, maar de gedachte aan haar met die knul zorgt voor een steek in je hart.

Gelijk

Ze lacht je zorgen weg en zegt dat je je geen zorgen moet maken. Maar dan, diezelfde nacht, stuurt ze je een bericht. “Oké, je had. Hij probeerde me te versieren. Maar maak je geen zorgen, ik duwde hem weg en we zijn geen vrienden meer.” Je kunt niet anders dan lachen en je een beetje triomfantelijk voelen. De liefde in de 21e eeuw mag dan gecompliceerd zijn, maar met een beetje humor komt alles goed.

Check de chat tussen de gast en zijn vriendin die 2 jongens date hier:

Check ook: Kevin, 42, weigert te daten met ‘Minder Aantrekkelijke’ Vrouwen

Bron: Instagram phonytexts

You May Also Like