Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

De vrienden van mijn kinderen noemen mij een monster

Richard Huff heeft ongeveer 240 tatoeages, die 85 procent van zijn lichaam bedekken. Richard en zijn vrouw Marita hebben zeven kinderen en men heeft vooroordelen over Richards uiterlijk en hun capaciteiten als ouders.

Monster

Richard zei: “Ik word bevooroordeeld als een getatoeëerde vader.” Hij kreeg voor het eerst een tatoeage op 17-jarige leeftijd voordat ‘het een verslaving werd’ en kreeg ‘inktkoorts’ om nu meer dan 200 tatoeages te hebben – waaronder een aantal opgedragen aan zijn kinderen.

Wat vinden de klasgenoten van hun kinderen van Richards getatoeëerde uiterlijk? Hun 9-jarige dochter, Amyah, zei: “Ze zeggen: ‘ah, het is een beetje eng’ en ik zeg ‘nee, mijn vader is niet eng, hij is goed met tatoeages’.”

“Ik dacht dat ik beroofd zou worden”

Marita en Richard zijn al zes jaar samen en het was niet bepaald liefde op het eerste gezicht. Marita dacht na over haar eerste indruk en zei: “Ik dacht dat ik beroofd zou worden. Ik beoordeelde Richard eerst op basis van zijn uiterlijk, maar toen ik hem een beetje leerde kennen, hij is eigenlijk een persoon met een groot hart. De reacties die de familie online ontvangt, gaan over Richards uiterlijk, zijn capaciteiten als vader, en beoordelen Marita omdat ze hem bij het leven van haar kinderen heeft betrokken en meer kinderen met hem heeft gekregen. Sommige reacties luiden: ‘Hoe heb je een monster gekozen om de vader van je kind te zijn? ” en “Ik vind het jammer dat de kinderen het monster dagelijks zien.” Ze krijgen ook een oordeel over hun leeftijdsverschil, aangezien Richard 51 jaar oud is en Marita 29. Maar het echtpaar lacht de opmerkingen weg en zegt dat ze persoonlijk meer positieve reacties krijgen.

Marita zou graag meer tatoeages willen hebben, maar niet op haar gezicht, en Richard zou graag 100 procent bedekt willen zijn. Hij zei: “Het hebben van tatoeages maakt mijn kinderen niet bang, het maakt mij geen slechte vader. Het maakt mijn kinderen een andere kijk op het leven krijgen.”

heeft 99 procent van haar lichaam bedekt met tatoeages.

Check ook: Deze Australische dame heeft 99 procent van haar lichaam getatoeëerd

Bron: Ongelooflijk

You May Also Like