Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Kevin, 42, weigert te daten met ‘Minder Aantrekkelijke’ Vrouwen

Kevin, 42, Weigert Te Daten met 'Minder Aantrekkelijke' Vrouwen
Beeld: TikTok boerboelblade2

Oké, stel je voor: je bevindt je in een wereld vol Brad Pitt-lookalikes. En tussen al die knappe koppen is daar Kevin, 42 jaar. Kevin, die weigert te daten met minder aantrekkelijke vrouwen, is er stellig van overtuigd dat hij alleen het beste verdient. Maar wacht even… waarom eigenlijk?

Kevin

Laten we een reis maken naar Methil, Schotland, waar Kevin resideert. Hij is een man met, laten we zeggen, ‘specifieke’ voorkeuren. Hij wil niet zomaar een vrouw, nee, Kevin zoekt het crème de la crème onder de dames. Lang haar is een must, en dan bij voorkeur los. Oh, en de dame moet aantrekkelijk en goed bedeeld zijn. Maar wie is Kevin eigenlijk? “Ik zeg niet dat ik de tweelingbroer van Brad Pitt ben, maar ik weet dat ik geen lelijkert ben,” vertelt hij trots aan The Sun.

Een onbereikbare prins op het witte paard?

Kevin ziet zijn hoge eisen eerder als een levenskeuze. En volgens hem is hij zeker niet de enige man met dergelijke voorkeuren. Maar hier komt de crux: hoewel Kevin zichzelf als een soort Don Juan ziet, worstelt hij om een partner te vinden die voldoet aan zijn, nou ja, “hoge” normen. Dit verklaart misschien waarom hij al drie jaar vrijgezel is.

Kevin, 42, Weigert Te Daten met 'Minder Aantrekkelijke' Vrouwen
Beeld: TikTok Boerboelblade2

Van TikTok-held tot date-dueller

Onze vriend Kevin, met een respectabele TikTok-aanhang van meer dan 25.000 followers, post vooral over zijn hond Blade. Deze Boerboel heeft hem meer online bekendheid gegeven dan zijn liefdesleven, wat best ironisch is. Kevin heeft toegegeven dat veel vrouwen die hij benadert niet eens reageren. En degenen die dat wel doen, voldoen vaak niet aan zijn (zeer) hoge verwachtingen.

Liefde in digitale tijden

Kevin is niet echt een fan van de digitale liefdesjacht. Dating-apps hebben hem vaker teleurgesteld dan niet. Zijn alcoholvrije leven maakt het ook moeilijker om vrouwen te ontmoeten in de traditionele zin, zoals in de kroeg. Zijn eisenlijstje was niet bepaald een hit op TikTok. Commentaren varieerden van ‘Daarom ben je nog single’ tot ‘Jezus, ben je nu eindelijk klaar?’

Check ook:

Bron: dailymail