Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Sylvie Meis doet aan downdating’: “Bewust gekozen voor wat sullige man”

Sylvie Meis gedumpt door Wim Beelen
Beeld: Instagram Sylvie Meis

De complexiteit en vele wendingen van liefde zijn fascinerend. De vele wegen die het kan nemen worden vaak op onverwachte wijze onthuld. Neem bijvoorbeeld het recente liefdesavontuur van de verbluffend mooie diva, Sylvie Meis. Ze heeft een nieuwe naam bijgeschreven op haar liefdeslijst, en verrassend genoeg is het niet iemand uit de top van de Quote 500. Nee, haar nieuwe vlam is Wim Beelen, die op een respectabele 360e plaats staat. Roddelkanalen suggereren dat Sylvie Meis met opzet aan downdating doet en minder aantrekkelijke mannen date.

Nieuwe vlam

Sylvie Meis, die vooral bekend staat om haar succesvolle carrière als presentatrice, heeft ons wederom verrast door deze onverwachte romantische wending in haar leven. Velen vragen zich af wat achter deze nieuwe relatie zit. Is het echte, onvoorwaardelijke liefde? Of is er een andere reden? Wim Beelen, wiens fortuin wordt geschat op een indrukwekkende €155 tot €200 miljoen (afhankelijk van welk roddelblad je gelooft), is absoluut geen onbekende in de wereld van de welgestelden. De verhalen beweren dat hun wegen elkaar kruisten toen Sylvie’s zoon, Damian, betrokken raakte bij voetbalclub Ajax. En wat volgde was een snelle en vurige romance. Binnen een maand na hun ontmoeting noemde Meis, Beelen liefkozend “Mijn liefde”. Zo’n snelle vooruitgang in hun relatie heeft zeker wenkbrauwen doen fronzen.

Sylvie Meis downdating
Beeld: Instagram Lifeofyvonne

Kritiek en nogmaals kritiek

Bij elke nieuwe relatie van Sylvie komt er onvermijdelijk kritiek. De kritiek is vaak gericht op het vermogen van haar nieuwe partners. Maar het is belangrijk om verder te kijken dan deze oppervlakkige roddels. Volgens Yvonne Coldeweijer is Sylvie niet als de meesten van ons. Met een eigen vermogen van rond de €17 miljoen heeft Sylvie geen rijke man nodig om haar levensstijl te onderhouden. Echter, Yvonne suggereert dat Sylvie’s zorgen niet financieel zijn, maar eerder emotioneel. Als iconische schoonheid vreest Sylvie misschien de eenzaamheid die het single zijn op haar leeftijd met zich mee kan brengen. Dit kan invloed hebben op haar sprankelende imago. Het idee om te daten met iemand die haar werkelijk op handen zou dragen, is dan zeker aantrekkelijk. Het is een vorm van downdaten, maar niet op de manier zoals velen zouden verwachten.

Check ook: ‘Nieuwe vlam Sylvie Meis is nog getrouwd’: “Vrouw zit thuis met huilend kind”

Bron: Instagram LifeOfYvonne