Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Voor dit bedrag kun je een half uurtje met Patty Brard boeken

Voor dit bedrag kun je een half uurtje met Patty Brard boeken
Beeld: Instagram Patty Brard

Dus, je hebt een feestje en wil de boel een beetje opschudden? Dan heb ik nieuws voor je: Je kunt Patty Brard boeken! Ja, de diva van Shownieuws, En nee, je hebt geen tijdmachine nodig, ondanks dat haar laatste hit uit de tijd van walkmans en neon leggings komt. Voor een bescheiden bedragje transformeer je je feest in een nostalgische hitparade. Maar wacht, er is meer: ze doet een ’tape act’, dus verwacht geen live concert, maar een gezellige meezingfestijn. Klaar om te ontdekken hoe je een legende op je party krijgt?

Patty Brard Boeken is feestgarantie!

Zeg maar dag tegen de standaard line-up, want Patty Brard is klaar om de show te stelen met haar glansrijke verschijning en haar iconische nummers (op band dan, hè). Met een optreden van een halfuur zorgt ze voor topamusement en laat ze de goede oude tijden herleven. Of het nu gaat om een nostalgische LUV-medley of een van haar solo hits, Patty’s performance is als een reis terug in de tijd – in stijl en vol glamour. En maak je geen zorgen over de taalbarrière; of het feestvarken nu ‘Viva Hollandia’ of ‘Long live the Queen’ roept, Patty draait haar hand er niet voor om.

Voor dit bedrag kun je een half uurtje met Patty Brard boeken
Beeld: Instagram Patty Brard

De Ultieme Meezinger

Patty Brard boeken is synoniem voor FEEST (ja, met hoofdletters). Ze komt binnen, zet haar bandje aan en laat je gasten swingen op de tonen van haar onvergetelijke LUV-hits. Het enige wat je hoeft te doen, is meezingen, genieten en je laten meeslepen door de nostalgie die met elk nummer sterker wordt.

Patty Brard boeken, wat kost het?

Voor slechts €7.000 heb je Patty’s onverdeelde aandacht voor dertig minuten. Dat is minder dan de prijs van een goede fiets per minuut! Met deze investering transformeer je jouw evenement in een memorabele belevenis die gasten niet snel zullen vergeten. En met de belofte van een 100% succesrate, ben je verzekerd van een avond vol plezier, muziek en onvergetelijke momenten. Dus waarom nog wachten? Met Patty op je feest haal je gegarandeerd de sfeer van glamour en gezelligheid in huis. Wat kan er nog misgaan?

Party Like It’s 1983

Het komt erop neer dat, als je een feest wilt waar mensen het nog jaren over hebben, je niet veel verder hoeft te zoeken. Patty Brard brengt de flair en de fun, en jij brengt… nou ja, de 7k. Maar wie telt er nou geld als het gaat om een legendarische party? Trek je dansschoenen aan, het wordt een avond om nooit te vergeten! Patty Brard boeken, is dus geen slecht idee!

Check ook:

You May Also Like