Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Carnaval Special: FEBO’s Feestburger in Flügel Stijl

Feestburger
Beeld: FEBO

Carnavalsvierders, maak je klaar voor een smaaksensatie die je feestervaring naar een hoger niveau tilt! Dit weekend introduceert FEBO in collaboratie met Flügel de ‘feestburger‘, een snack die belooft het gesprek van de stad te worden. Ja, je leest het goed: de iconische FEBO kruist paden met de legendarische Flügel voor een culinair avontuur dat net zo kleurrijk is als je carnavalsoutfit.

Een Duo Zo Uniek Als carnaval Zelf

De twee onmiskenbare iconen van het Nederlandse nachtleven, bundelen dit jaar voor het eerst bewust hun krachten tijdens carnaval. De ‘feestburger’ is het resultaat van deze bijzondere samenwerking, een creatie die net zo gedurfd is als het feest zelf. Voorbereid op een roze sesambroodje, compleet met knapperige ijsbergsla en een eigen bereide roze mayonaise, belooft deze burger een feest voor zowel het oog als de smaakpapillen.

Geen Alcohol, Wel Feest

Voor de duidelijkheid: de feestburger bevat geen alcohol. Dus, hoewel je misschien de vleugels van Flügel mist, krijg je wel de unieke sfeer van dit feestelijke drankje in je maaltijd. Beschikbaar tussen 9 en 13 februari in geselecteerde FEBO-filialen in Tilburg, Den Bosch, en Zwolle, is dit de perfecte manier om je carnaval te omlijsten met een smakelijke traktatie.

Feestburger
Beeld: FEBO

De Eerste Beoordelingen Voor de Feestburger Zijn Binnen

De Snackspert heeft de feestburger al geproefd en hoewel de recensie gemengd is, met opmerkingen dat vooral de kleur en niet zozeer de smaak is aangepast, kan dit de pret niet drukken. Na een paar biertjes smaakt immers alles heerlijk, en wat telt, is de ervaring. Een calorierijke snack die er ook nog eens feestelijk uitziet, is alles wat je nodig hebt na een dag hossen en dansen.

FEBO & Flügel’s Feestelijke Fusion

De feestburger van FEBO en Flügel is een gedurfde zet die de geest van carnaval viert: innovatief, vrolijk, en een beetje over de top. Het is de perfecte snack voor iedereen die tijdens het grootste feest van het jaar even een pauze neemt van het dansen. Dus, als je dit weekend in Tilburg, Den Bosch, of Zwolle bent, weet je wat je te doen staat. Trek je meest kleurrijke pak aan, geniet van de festiviteiten, en trakteer jezelf op een feestburger. Wie weet wordt dit wel de nieuwe Carnavalstraditie!

Check ook:

You May Also Like