Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw onder vuur om absurde eisen in advertentie voor oppas

Vrouw onder vuur voor bizarre advertentie voor oppas
Beeld: Pexels Andrea Piacquadio

In de wereld van oppasadvertenties kom je van alles tegen, maar de recente advertentie van een zekere Tammy spant de kroon en heeft een storm van verontwaardiging veroorzaakt. Haar advertentie voor oppas lijkt meer op een zoektocht naar een superheld dan naar iemand die op haar 4 kinderen – wiens leeftijden variëren van 2 tot 7 jaar – kan passen.

Bizarre advertentie voor oppas

Allereerst moet de oppas een culinaire meesterchef zijn, plus een enthousiaste schoonmaker. Dus, als je dacht dat oppassen alleen maar bestond uit het smeren van boterhammen met pindakaas en het opruimen van speelgoed, think again! Tammy’s kinderen verdienen blijkbaar een gastronomisch menu en een huis dat schoner is dan een chirurgische afdeling. Maar wacht, er is meer. De ideale babysitter moet de leeftijd van 25 jaar gepasseerd zijn en – houd je vast – minimaal een masterdiploma op zak hebben. Want ja, wie wil er nu niet iemand met een geavanceerde academische graad om de luiers te verschonen en te helpen met huiswerk?

Geen social Media

Social media? Verboden terrein! Tammy wil absoluut niet dat haar kinderen – waaronder een 71-jarige, die waarschijnlijk al lang zijn eigen social media-accounts heeft – iets te zien krijgen van deze verderfelijke platforms. En natuurlijk, geen alcohol, roken, vapen, tatoeages of piercings. Want laten we eerlijk zijn, een oppas met een neusring zou zomaar het morele kompas van de kinderen kunnen verstoren. Alsof dat nog niet genoeg is, verwacht Tammy dat je 5 professionele referenties aandraagt, een achtergrondcontrole en een drugstest ondergaat. Dit alles voor de vorstelijke wekelijkse beloning van 200 dollar– en oh ja, je moet je eigen vervoer regelen om haar kinderen rond te rijden en haar boodschappen te doen.

advertentie voor oppas
Beeld: Reddit

Pak je kans

In een wereld waar de gemiddelde oppas al blij mag zijn als de wifi-wachtwoord wordt gedeeld, lijkt Tammy’s advertentie meer op een vacature voor een persoonlijke slaaf dan een oppas. Maar hé, als je geïnteresseerd bent in deze once-in-a-lifetime carrièrekans, schroom dan niet om Tammy te bellen. Succes ermee!

Check ook: 14 Facebook Marktplaats advertenties van mensen met een IQ van een tosti ijzer

You May Also Like