Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vegetariër “getraumatiseerd” na foutje McDonald’s

Vegetariër McDonald's

Wanneer je vanaf je geboorte al vegetarisch bent en voor het eerst vlees eet, kunnen er twee dingen gebeuren: of je realiseert wat je al die tijd hebt gemist of je bent er blij mee dat je vegetariër bent geweest. Voor een vegetarische dame die per ongeluk vlees at bij McDonalds, was het in ieder geval geen positieve ervaring.

Verkeerde verpakking

De 26-jarige Charlotte Sunshine bestelde een veggie deluxe maaltijd bij een McDonald’s-restaurant in Corstorphine, Edinburgh. Het personeel maakte een vergissing en ze kreeg in plaats daarvan een kipburger in een vegetarische verpakking. Na de eerste hap al begon ze over te geven en te huilen. Ze is naar eigen zeggen ‘getraumatiseerd’ nadat ze voor het eerst vlees heeft gegeten.

Vegetariër McDonald's

Getraumatiseerd

Op Twitter gaf ze aan wat ze heeft meegemaakt: “Het kan me niet schelen hoeveel reacties ik krijg van dit. Ik ben volledig getraumatiseerd van het krijgen van kip die is geëtiketteerd als een veggie hamburger terwijl ik nog nooit vlees heb gegeten in mijn leven. Ik heb overgegeven en ik voel me nog steeds ziek, het is GEVAARLIJK om voedsel verkeerd te etiketteren!!! Ik barstte meteen in tranen uit en was lichamelijk misselijk. Ik had echt honger en keek er naar uit. Ik nam er een hap van en toen ik slikte besefte ik dat dit niet was wat ik verwachtte. Omdat ik nog nooit vlees heb gegeten, besefte ik niet dat het naar vlees smaakte, omdat ik niet wist hoe [vlees] smaakte. Het smaakte naar Quorn, maar de veggie deluxe smaakt daar niet naar.”

You May Also Like