Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Suzanne Schulting laat weinig aan de verbeelding over met slip-loze outfit

Suzanne Schulting laat weinig aan de verbeelding over met slip-loze outfit
Beeld: Instagram Suzanne Schulting

Suzanne Schulting, de spraakmakende Olympisch kampioen van 2018 en een van Nederlands meest geprezen shorttrack-schaatssters, blijft de aandacht trekken, zowel op als buiten het ijs. Terwijl ze zich voorbereidt op haar langverwachte comeback in het shorttrack-wereldje, heeft ze haar talloze fans opnieuw versteld doen staan met haar gewaagde en weinig verhullende outfit. Onlangs gaf ze een blik achter de schermen van haar leven in een video die ze deelde vanuit het bruisende Amsterdam.

Slip-loze outfit

Suzanne Schulting heeft altijd een voorliefde gehad voor mode en durfde meer dan eens te experimenteren met haar kledingkeuzes, en dit keer was niet anders. De frisse herfsttemperaturen weerhield haar niet ervan om de straat op te gaan in een opvallend kort topje en een zwarte broek die meer lieten zien dan de bedoeling waarschijnlijk was. Haar zelfvertrouwen en vurige persoonlijkheid straalden door in haar outfit, waardoor ze de bewondering van velen oogstte. Het was een statement van een sportster die niet bang is om zichzelf te laten zien en te tonen dat ze trots is op haar lichaam en haar vrouwelijke kracht.

Einde sportcarrière

Hoewel ze momenteel weer hard traint en zich voorbereidt op haar terugkeer in het shorttrack-seizoen, heeft Schulting al nagedacht over het einde van haar sportcarrière. In een interview bij TeamNL Shorttrack liet ze weten dat ze beseft dat ze, op haar 26-jarige leeftijd, in de sportwereld als vrij oud wordt beschouwd. Ze streeft ernaar om nog enkele jaren op het hoogste niveau te schaatsen en heeft zichzelf als doel gesteld om deel te nemen aan haar laatste Olympische Winterspelen op 32-jarige leeftijd.

Bewondering in overvloed

De aankondiging van Schulting heeft de speculaties over haar toekomst in de sportwereld aangewakkerd en haar toewijding aan haar carrière benadrukt. Haar fans en bewonderaars blijven haar volgen, niet alleen voor haar indrukwekkende sportieve prestaties, maar ook voor haar opvallende persoonlijkheid en haar vermogen om grenzen te verleggen, zowel op het ijs als op het gebied van mode. Suzanne Schulting laat duidelijk zien dat ze een rolmodel is voor velen, die haar passie voor de sport combineert met een stijlvolle en zelfverzekerde uitstraling. Haar slip-loze outfit was slechts een van de vele manieren waarop ze zichzelf blijft uitdrukken en inspireren.

Check ook: Lies Zhara zorgt voor rode oortjes in pikante Halloween-outfit

Bron: loesoe.nl, Instagram Suzanne Schulting

You May Also Like