Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lies Zhara zorgt voor rode oortjes in pikante Halloween-outfit

Lies Zhara showt haar pikante Halloween-outfit
Beeld: Instagram Lies Zhara

Elk jaar gaan we de feestdagen door met dezelfde routine. Pompoenen snijden, kostuums zoeken, en op het laatste moment toch weer terugvallen op dat ene saaie spook kostuum. Maar niet bij Lies Zhara. Oh nee, Lies weet hoe ze de aandacht moet trekken en vasthouden. En dit jaar heeft ze zichzelf overtroffen met haar pikante Halloween-outfit.

Pikante Halloween-outfit

Terwijl velen van ons kiezen voor traditionele kostuums of zich vermommen als hun favoriete filmpersonage, heeft Lies een geheel andere route gekozen. Ze heeft een outfit gecreëerd die zowel verleidelijk als angstaanjagend is. Haar kostuum, dat de grenzen van traditie tart, toont een combinatie van gothic en verleidelijke stijlen. Denk aan kanten stoffen, diepzwarte korsetten, hoge laarzen en een cape die mysterie en drama toevoegt. Maar wat het echt afmaakte, waren haar schmink kunsten. Haar gezicht was omgetoverd tot een kunstwerk van schaduwen en highlights. Scherpe contouren, bloedrode lippen en oogschaduw die diepte creëerde, alsof ze zo uit een schilderij van een 19e-eeuwse vampier kwam. Haar ogen waren omlijnd met een intense kohl, waardoor ze een bijna bovennatuurlijke blik had.

Lies Zhara Halloween-outfit schmink
Beeld: Instagram Lies Zhara

Foto’s

Veel van Lies‘ volgers vroegen zich af hoe ze zo’n look had bereikt. Was het puur talent of had ze een geheime truc? Het is zeker voor de hand liggend dat ze uren had besteed aan het perfectioneren van haar look, en deelde zelfs een paar foto’s voor degenen die geïnspireerd waren geraakt. Natuurlijk waren er ook critici. Sommigen vonden haar keuze voor een pikante Halloween-outfit ongepast. Anderen waren van mening dat Halloween een kinderfeest moet blijven. Maar ondanks de meningen, liet Lies Zhara iedereen praten. Lies’ vermogen om zowel traditie als hedendaagse trends te combineren toont aan dat Halloween niet alleen voor kinderen is, maar ook een gelegenheid kan zijn voor volwassenen om hun creativiteit en persoonlijkheid te uiten. En of je nu houdt van haar keuze of niet, één ding is zeker: Lies Zhara heeft Halloween dit jaar naar een geheel nieuw niveau getild.

Lies Zhara Halloween-outfit selfie
Beeld: Instagram Lies Zhara
Lies Zhara Halloween-outfit zwart wit
Beeld: Instagram Lies Zhara

Check ook: 16 mindervalide mensen met de perfecte Halloween outfit!

Bron: skoften.net

You May Also Like