Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje vraagt advies: is deze broek geschikt als je bij de Albert Heijn aan het werk bent?

Meisje vraagt of ze deze broek mag dragen als ze bij de Albert Heijn werkt
Beeld: dailybuzz.nl

Oh, de modieuze glorie van de supermarkt kleding. Vormloze poloshirts die wonderbaarlijk genoeg iedereen eruit laten zien alsof ze deel uitmaken van een twijfelachtige schooluniform modeshow. En als je dacht dat je dit shirt kon opfleuren met een leuke broek, dan denk nog eens na. Wat brengt ons bij de eeuwige vraag van het meisje in de video brengt of ze deze broek mag dragen als ze bij de Albert Heijn werkt

Het begin

Laten we beginnen bij het begin. Als je in je jongere jaren nog nooit een badge met “Hoi, ik ben [Jouw naam]” hebt gedragen terwijl je probeerde uit te vogelen hoe je een blik bonen in het juiste schap plaatste, heb je dan überhaupt wel geleefd? Wie heeft er niet de voldoening gevoeld van het afvinken van een doos Frosties van je “te vullen” lijstje of de pure paniek van de eerste keer achter de kassa? 

Broek

In de video in dit artikel vraagt een meisje of ze een broek als de hare kan dragen als ze bij de Albert Heijn werkt. Meisje, tenzij je broek schreeuwt “Ik ben gemaakt van 50% polyester en 50% tienerverdriet”, is de kans groot dat het antwoord ‘nee’ is. Maar wacht even, het lijkt erop dat ze wel degelijk een broek draagt… Of is het een illusie? Een speling van het licht? Een slimme camouflage tactiek om te voorkomen dat ze meer dozen moet tillen? Wie zal het zeggen?

In de supermarkt

In de supermarkt draait het allemaal om subtiele rebellie. Een iets te grote oorbel hier, een kleurrijke haarband daar, en misschien, als je echt dapper bent, die broek die op het randje balanceert van “acceptabel” en “Je hebt vijf minuten om je te veranderen of je kunt naar huis gaan”. Ja, de supermarkt. Waar tieners leren over de echte wereld, waar klanten altijd gelijk hebben (behalve als ze dat niet hebben), en waar je leert hoe belangrijk het is om een broek te dragen die daadwerkelijk zichtbaar is. Want in de supermarkt is het niet de mode die telt, maar de herinneringen die je maakt… en de vaardigheid om een barcodescanner sneller te bedienen dan je schaduw.

Check ook: Ook Albert Heijn schaft contant geld af: Klanten zijn woest

Bron: DailyBuzz

You May Also Like