Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nina Warink bakt koekjes in pikante lingerie 

Nina Warink bakt koekjes in pikante lingerie
Beeld: Instagram Nina Warink

Bekende Nederlanders hebben altijd een bijzondere manier om onze aandacht te trekken, en deze keer is het Nina Warink die op verrassende wijze haar nieuwe project promoot in een lingerie setje. Nina, al bekend van haar eerdere succesvolle kookboek, heeft nu een nieuw exemplaar op de markt gebracht, en om dit op spectaculaire wijze aan te kondigen, deelde ze een opvallende foto op Instagram.

Nina Warink in lingerie op Instagram 

In de betreffende foto zien we Nina in een uitdagend lingerie setje terwijl ze bezig is met het bakken van heerlijke koekjes. De combinatie van haar culinaire bezigheid en de gewaagde outfit geeft de foto een uniek en onderscheidend karakter. In haar bijschrift maakt Nina er een casual zondag bakdag van, waarmee ze de indruk wekt dat dit voor haar een normale, ontspannen activiteit is. “Een super casual zondag bakdag”, schrijft ze bij de foto.

Bewondering op bewondering voor Nina

De respons op Nina’s gedurfde post is overweldigend. Bewonderaars laten massaal van zich horen en prijzen niet alleen haar kookkunsten, maar ook haar uiterlijk en gevoel voor stijl. Reacties zoals “Je ziet er stralend uit in je lingeriesetje”, “Heeft alle ingrediënten voor een prachtige zondag” en “Nien, hou op hoor! Zo veel te mooi! Kunnen mijn ogen nog niet hebben zo vroeg op zondag” vullen de commentaarsectie.

Nina Warink kan super goed promoten

Het lijkt erop dat Nina Warink niet alleen een getalenteerde kok is, maar ook een meester in het promoten van haar werk met een vleugje stijl en flair. Haar vermogen om op een creatieve manier de aandacht te trekken, toont aan dat influencers zoals zij een speciale gave hebben om hun projecten op een boeiende manier onder de aandacht te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij hun publiek.

Check ook: Miljuschka zorgt voor rode oortjes in pikant lingerie setje

You May Also Like