Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die op AlleenFans begon met nul volgers laat zien hoeveel ze verdiende in haar eerste week

Vrouw die op AlleenFans begon met nul volgers laat zien hoeveel ze verdiende in haar eerste week
Beeld: YouTube

AlleenFans begon met nul, maar is nu een fenomeen waar beroemdheden en influencers bakken met geld mee verdienen. De oprichters van dit platform zien hun bankrekeningen elke maand groeien. Maar wat heb je echt nodig om succesvol te worden op AlleenFans? Moet je al een grote schare fans hebben, of kun je het ook maken vanaf de grond?

AlleenFans begon met nul volgers

Voor de Amerikaanse maker Adele, die op sociale media That ER Nurse heet, waren dit vragen die ze zichzelf in 2022 moest stellen. In een video over haar ervaring met het opzetten van haar ‘AlleenFans’-account op haar YouTube-kanaal, beschrijft Adele, zelfbenoemd als ‘research nerd’, gedetailleerd hoeveel werk ze heeft verzet voordat ze haar account opzette. Adele onthulde dat ze op dat moment ‘nul volgers’ had en legde uit dat ze aan ‘AlleenFans’ begon te werken als een manier om haar studieschuld af te betalen. “Ik ga naar de universiteit, mijn man gaat terug naar school en ik heb mijn studielening debuut nog steeds achter me van mijn bachelor,” legde ze uit in de 15-minuten durende video.

Toen ze moest beslissen of ze haar eigen naam zou gebruiken of haar eigen identiteit zou creëren, onthulde Adele dat ze had gekozen voor een pseudoniem om het werk te kunnen scheiden van haar werk als gediplomeerd verpleegster. “Daar moet je ook aan denken voordat je er een [een account] aanmaakt,” vervolgde ze. “Als mensen in je leven erachter zouden komen en als het je helemaal kapot zou maken, doe dit dan niet. Doe iets anders, want het is het niet waard.” De beslissing om de twee te scheiden betekende dat Adele haar platform ‘vanaf nul’ moest beginnen om zichzelf te beschermen, wat veel extra werk betekende.

AlleenFans met nul volgers
Beeld: YouTube

Content voor het platform

“Ik denk dat veel mensen een ‘AlleenFans’ beginnen met de gedachte ‘het wordt gewoon ik die foto’s maak… het is veel meer werk dan dat.” Adele onthulde vervolgens dat ze in totaal $96 (88 euro) had verdiend na haar eerste week op het platform.“Ik was echt verbaasd dat ik honderd dollar verdiende in één week,” zei ze. Adele onthulde toen echter dat ze ‘AlleenFans’ nog steeds moest betalen voor het gebruik van de site, evenals belastingen, wat betekende dat ze geen ‘groot deel’ van het geld zag.

Adele voegde eraan toe dat het creëren van content voor het platform iets is wat ze graag doet, omdat ze gelooft dat het anders niet de moeite waard zou zijn. “Als het niet iets was dat leuk of plezierig voor me zou zijn, zou ik het zeker niet doen, omdat ik denk dat het het niet waard is. “Als het niet leuk voor je is… doe het dan niet.”

Check ook:

‘AlleenFans’-ster onthult hoeveel ze verdiende door met 122 studenten naar bed te gaan