Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘AlleenFans’-ster onthult hoeveel ze verdiende door met 122 studenten naar bed te gaan 

AlleenFans-ster verdedigt zichzelf na kritiek voor slapen met 122 'studenten'
Beeld: Instagram Bonnie Blue

Wat gebeurt er als een Alleen Fans-ster besluit om haar grenzen te verleggen tijdens de voorjaarsvakantie? Bonnie Blue, een 24-jarige influencer uit Australië, stelde zichzelf ten doel om met 100 studenten te slapen gedurende haar verblijf in Cancun, Mexico. Niet alleen haalde ze haar doel, ze overtrof het ruimschoots door met maar liefst 122 studenten te slapen, wat haar een duizelingwekkende 250,000 dollars opleverde in slechts 21 dagen.

Een virale uitdaging met grote opbrengst

Bonnie, die bekend werd door een vergelijkbare stunt vorig jaar, zag haar laatste uitdaging als een kans om haar bereik en inkomen te vergroten. Haar avontuur trok veel aandacht en studenten stonden letterlijk in de rij voor haar hotelkamer. Volgens Bonnie was de ervaring niet alleen lucratief, maar ook een “bindende ervaring” voor de studenten. “De jongens genoten van de voorjaarsvakantie, maar ik gaf ze er een om nooit te vergeten,” vertelde ze.

Alleen Fans-ster onthult hoeveel ze verdiende door te slapen met 122 'universiteitsstudenten' 
Beeld: Instagram Bonnie Blue

ID verplicht tijdens nachtje met Alleen Fans-ster

Ondanks de controverse, benadrukte Bonnie dat alle deelnemers volwassen en instemmend waren. Zij en haar collega Leilani May zorgden ervoor dat alle betrokkenen hun ID toonden en toestemmingsformulieren ondertekenden. Deze actie van Bonnie heeft niet alleen financieel geloond, maar ook de aandacht gevestigd op een nieuwe stijl van volwassen content die realistisch en herkenbaar is. Het is duidelijk dat zij en haar collega’s van plan zijn om deze benadering voort te zetten, zowel in de VS tijdens de spring break als in het VK tijdens de eerste week van het universitaire jaar. 

Een stap te ver?

In een tijdperk waarin de grenzen tussen privé en publiek steeds meer vervagen, dwingt dit ons om de impact van sociale media op onze persoonlijke keuzes en professionele mogelijkheden te heroverwegen, toch? Of niet. Haar plan om deze aanpak te blijven gebruiken, biedt niet alleen een kijkje in de potentieel lucratieve aspecten van het Alleen Fans-platform, maar stelt ook vragen over de duurzaamheid en de persoonlijke kosten van dit soort ondernemingen. Wat denk je, is dit de toekomst van volwassen entertainment of gaat het een stap te ver?

Dit zijn de rijkste mensen op ‘Alleen Fans’

Check ook: