Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘AlleenFans’-ster verdedigt zichzelf na kritiek over naar bed gaan met 122 studenten

AlleenFans-ster verdedigt zichzelf na kritiek voor slapen met 122 'studenten'
Beeld: Instagram Bonnie Blue

Een ‘AlleenFans’-ster genaamd Bonnie Blue, spreekt zich uit over haar controversiële seksuele escapades tijdens de voorjaarsvakantie. Ze heeft de laatste tijd veel kritiek ontvangen, nadat ze had toegegeven in drie weken tijd met meer dan 100 jonge mannen het bed gedeeld had tijdens haar voorjaarsvakantie.

Kritiek ontvangen

Bonnie komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en woont nu in Australië, maar ze vertrok naar Mexico om content te creëren met studenten.
Bonnie beweert dat ze ongeveer 250.000 dollar heeft verdiend nadat ze in 21 dagen met 122 jonge mannen heeft geslapen.

“De studenten genoten van de voorjaarsvakantie, maar ik gaf ze er een om nooit te vergeten,” zei Bonnie over haar seksuele capriolen. “Veel voorjaarsvakantiegangers noemden het zelfs een bindingservaring. Ze genoten van elke seconde, net als ik!” Verder noemde ze het een ‘ongelooflijk succes’ voor zowel haar als de mannen met wie ze naar bed ging. Bonnie en haar seksuele partners waren misschien blij met haar diensten, maar anderen waren dat minder.

Soortgelijke stunt

Vorig jaar ging ze viral omdat ze een soortgelijke stunt uithaalde tijdens de ‘Schoolies Week Down Under’, waar ze ook kritiek op kreeg.
Maar Bonnie vindt niet dat ze iets verkeerd doet en houdt vol dat het goed is voor alle betrokkenen. Ze zei: “We zullen nooit content creëren zonder eerst de juiste toestemming te organiseren. Met andere woorden, de jongens die interesse toonden moesten wettelijk bewijzen dat ze ouder zijn dan 18 jaar en werden erop gewezen dat de inhoud voor onze OnlyFans-accounts is.”

kritiek
Beeld: Instagram bonnie_blue_xo

Bonnie vervolgt: “Veel studenten die op vakantie zijn verwachten dat ze in de voorjaarsvakantie van bil kunnen gaan. Ik denk dat het positief is om vrouwen (wij) in de mix te hebben die er klaar voor zijn en niet overtuigd hoeven te worden, voor de vrouwen op vakantie die niet lastig gevallen willen worden door jonge mannen; ze willen gewoon met rust gelaten worden om te chillen met hun vriendinnen. “Terwijl het voordeel voor de jonge mannen zelf is dat ze gegarandeerd positieve en plezierige ervaringen met ons zullen hebben, omdat we weten wat we doen en hoe we een man moeten plezieren!”

Bonnie heeft eerder haar intenties uitgesproken om soortgelijke content te maken tijdens de eerstejaarsweek in het Verenigd Koninkrijk, samen met mede OnlyFans ster, Leilani May. Leilani heeft zich ook bij Bonnie gevoegd in Mexico. Naar aanleiding van de zorgen die mensen vorig jaar uitten toen het duo content filmde met Australische schoolverlaters, gaven ze een verklaring uit. Deze luidde als volgt: “We zijn blij dat we de aandacht hebben kunnen vestigen op het maken van realistische en relateerbare content met echte mensen.

Check ook: ‘AlleenFans’-ster onthult hoeveel ze verdiende door met 122 studenten naar bed te gaan