Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

AlleenFans-ster verdient haar voormalige jaarsalaris in slechts 2 dagen na zich te hebben aangesloten

Het Leven van Isla Moon
Beeld: Instagram Isla Moon

Stel je eens voor: je worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen, werkt dag en nacht, en dan, poef! In slechts twee dagen verdien je wat je normaal in een heel jaar zou verdienen. Dit klinkt als een sprookje, toch? Welkom in het leven van Isla Moon, een voormalige onderzoeksassistent en studente, die haar financiële spel volledig veranderde door lid te worden van Alleen Fans. Isla, die zichzelf in een zee van studieschulden bevond, besloot het roer om te gooien en een pad te bewandelen dat haar niet alleen uit de schulden haalde, maar ook een ongekend succes bracht.

Het Leven van Isla Moon

Isla Moon, een naam die nu synoniem staat voor succes op Alleen Fans, begon haar carrière als een hardwerkende studente in psychologie en neurowetenschappen. Met een jaarinkomen van slechts $ 11.000 (€ 10.212) tot $ 12.000 (€ 11.140) van haar labjob, was Isla’s financiële situatie verre van rooskleurig. De beslissing om Alleen Fans te verkennen kwam uit pure noodzaak, een manier om haar studielening van $ 10.000 (€ 9.283,65) te lijf te gaan. Maar wat begon als een manier om rond te komen, transformeerde snel in een carrièresprong die haar leven voorgoed zou veranderen.

Het Leven van Isla Moon
Beeld: Instagram Isla Moon

Het keerpunt in het leven van Isla Moon

Het keerpunt in het leven van Isla Moon kwam in mei 2021, toen een van haar TikTok-video’s viraal ging. Deze plotse bekendheid vertaalde zich in een explosieve groei van haar inkomsten. Binnen twee dagen verdiende Isla wat ze normaal in een heel jaar zou doen bij haar lab, een ontwikkeling die haar ertoe bracht haar wetenschappelijke ambities opzij te zetten ten gunste van haar nieuwe rol als content creator. Deze beslissing, hoewel riskant, bleek uiterst lucratief. In 2023 verdiende Isla maar liefst 5 miljoen dollars via Alleen Fans – een getal dat haar oude salaris met meer dan 400 keer overtreft.

Een Platform voor Groei

Met 195.000 volgers op Instagram, 1.7 miljoen op TikTok en meer dan 265.000 abonnees op Alleen Fans, is het keerpunt in het leven van Isla Moon er een voor de boeken. Ondanks deze ongelooflijke prestatie, blijft Isla bescheiden en gefocust op de toekomst. Ze ziet Alleen Fans niet alleen als een bron van inkomsten, maar als startkapitaal voor toekomstige ondernemingen. Haar doel voor 2024 is om dit kapitaal te investeren in het opzetten van nieuwe bedrijven, waarmee ze haar financiële succes nog verder hoopt uit te bouwen.

Content Creatie met een Twist

Het leven van Isla Moon is niet zonder zijn eigenaardigheden geweest, met enkele ongewone verzoeken van haar Alleen Fans-abonnees. Van verzoeken om insecten te vertrappen tot het eten van een stapel pannenkoeken om een buikzwelling te tonen, Isla’s avontuur op het platform is allesbehalve saai. Toch heeft ze grenzen gesteld aan wat ze wel en niet wil doen, een belangrijke herinnering dat succes op eigen voorwaarden komt.

Check ook:

You May Also Like