Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Waarom Jackson’s rechterarm zoveel groter is dan zijn linkerarm

Waarom Jackson's rechterarm zoveel groter is dan zijn linkerarm
Beeld: Instagram Jackson Schop

We hebben allemaal die ene vriend die er alles aan lijkt te doen om in topvorm te blijven. Jackson Schop uit de VS is zo’n persoon. Hij deelt regelmatig zijn fitnessupdates op sociale media met tienduizenden volgers. Wat echter iedereen opvalt, is het opvallende verschil tussen zijn rechter- en linkerarm. Waarom is zijn rechterarm zoveel groter? Laten we dat mysterie ontrafelen.

Waarom Jackson's rechterarm zoveel groter is dan zijn linkerarm
Beeld: Instagram Jackson Schop

Waarom Jackson’s rechterarm zoveel groter is dan zijn linkerarm

Een gast in de sportschool die serieus indrukwekkende video’s van zijn workouts deelt op social media. Jackson Schop, afkomstig uit de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijke online aanhang vanwege zijn toewijding aan fitness. Maar wat iedereen opvalt, en wat vaak de aanleiding is voor duizenden opmerkingen, is het feit dat zijn rechterarm veel groter is dan zijn linker.

Gespierde tovenaar

Is Jackson een gespierde tovenaar? Niet helemaal. Hij beweert simpelweg dat hij ‘gewoon traint’ en dat hij ‘niet inspirerend’ is. Toch zijn velen geïntrigeerd door zijn ongelijke armen. Wat het mysterie van zijn gespierde rechterarm nog interessanter maakt, is dat Jackson onlangs de reden erachter heeft uitgelegd. En het blijkt ongelooflijk, inspirerend te zijn.

Ongeval

Na een ernstig sneeuwscooterongeval bijna twee jaar geleden, raakte een van Jackson’s armen verlamd. Je kunt je voorstellen dat zoiets iemand in een neerwaartse spiraal van ontmoediging zou kunnen storten. Maar niet Jackson. Hij legde uit: “Hey gasten! Ik wilde gewoon uitleggen wat er is gebeurd. In januari 2022 was ik betrokken bij een sneeuwscooterongeluk waardoor mijn linkerarm verlamd raakte. Ik hou van alle grappige opmerkingen, dus maak je geen zorgen om mij. Hoogachtend, Jouw Roblox Avatar.”

Ambitieus doel

Na zijn ontslag uit het ziekenhuis stelde Jackson zichzelf een ambitieus doel: de beste vorm van zijn leven bereiken, ongeacht zijn verlamde arm. En we kunnen met blijdschap zeggen dat hij dat doel heeft bereikt. Het is bewonderenswaardig hoe Jackson erin slaagde om zijn verlamde arm te accepteren na het ongeluk. Zoals hij zelf zegt: “Voor een groot deel weet ik niet eens hoe ik het heb geaccepteerd. Maar als ik me zou richten op mijn verlamde arm, klagen en een slachtoffer worden van mijn blessure, zou ik niet zijn waar ik vandaag ben.”

Check ook:

Bron: ladbible

You May Also Like