Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast heeft 982 Snapchat-volgers en denkt daarmee indruk te maken op de vrouwtjes

Gast heeft 982 Snapchat-volgers en denkt daarmee indruk te maken op de vrouwtjes
Beeld: Pexels Thought Catalog & kakhiel.nl

Oh jongens, pak de popcorn er maar bij, want vandaag hebben we een verhaal dat zo smeuïg is dat het je cholesterol doet stijgen bij het lezen alleen al. Maak kennis met Dylan, onze protagonist, die met zijn 982 Snapchat-volgers meent dat hij het alfamannetje van de digitale jungle is. Ja, je leest het goed: Niet eens duizend. Maar toch, in de wereld van Dylan betekent dit kennelijk dat hij de ongekroonde koning van het internet is.

Het gesprek eens onder de loep 

Laten we het gesprek eens onder de loep nemen dat onze held, Dylan, aanging. Hij begint met een subtiele benadering, als een leeuw die zijn prooi besluipt, met de tijdloze openingszin “Hey”. Het mysterie! De spanning! Waar traint onze hoofdpersoon? Dylan *moet* dit weten, maar – oh verrassing – het antwoord is een stevig “Zeg ik niet”. Maar onze Dylan is niet voor een gat te vangen. Hij laat zich niet afschrikken door zoiets triviaals als privacy of persoonlijke ruimte. “Ik kom je niet in je billen bijten hoor,” verzekert hij, waarmee hij ongetwijfeld punten scoort voor originaliteit. Onze hoofdpersoon, echter, is niet onder de indruk en weigert een onbekende haar locatie te geven, vooral niet iemand die zo’n unieke openingszin gebruikt.

screenshot3
Beeld: kakhiel.nl

Maar liefst 982 Snapchat-volgers

Niet afgeschrikt door deze afwijzing, probeert Dylan opnieuw connectie te maken door over de sportschool en… complimenten over lichaamsdelen te beginnen. Alsof dat niet genoeg was, biedt hij ook nog zijn ongevraagde workout-tips aan, plus een code voor gratis shakes. Wie kan dat nou weerstaan? En dan, de kers op de taart: “Misschien even naar mijn volgers aantal kijken. Bedenk je je misschien.” Ja, dames en heren, Dylan heeft maar liefst 982 Snapchat-volgers. Niet Instagram, niet TikTok, maar Snapchat. Het platform dat vooral bekend staat om zijn verdwijnende berichten, iets wat Dylan misschien beter met zijn openingszinnen had kunnen doen.

screenshot2
Beeld: kakhiel.nl
screenshot
Beeld: kakhiel.nl
Snapchat-volgers
Beeld: kakhiel.nl
982 Snapchat-volgers
Beeld: kakhiel.nl
Gast heeft 982 Snapchat-volgers en denkt daarmee indruk te maken op vrouwtjes
Beeld: kakhiel.nl
Gast heeft 982 Snapchat-volgers
Beeld: kakhiel.nl
Gast heeft 982 Snapchat-volgers en denkt daarmee indruk te maken
Beeld: kakhiel.nl

Indrukwekkende pitch met een quote

Laten we eerlijk zijn: wie heeft er nou geen zwak voor iemand wiens grootste prestatie het verzamelen van minder dan duizend volgers op een platform is? Dylan eindigt zijn indrukwekkende pitch met een quote die de diepte van zijn filosofische inzichten laat zien: “A goal without a plan is just a wish.” Inderdaad, Dylan, en soms is stilte gewoon goud. Dus, wat hebben we geleerd? In de wereld van digitale liefde en Snapchat-volgers, is Dylan misschien een prins, maar zeker geen koning. En aan alle Dylans van de wereld: soms is het beter om gewoon je goeie kont in de sportschool te laten spreken, in plaats van je Snapchat-volgers.

Check hieronder hoe je het beter kan doen dan Dylan

Check ook: Gast denkt na één date al ‘relatie’ te hebben en is woest als ‘vriendin’ het dezelfde nacht beëindigt

You May Also Like