Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Van bioscoop tot wijnkelder en bar: Dit huis in Zoetermeer heeft echt alles

huis in Zoetermeer buiten
Beeld: Funda

Wonen op de allermooiste plek van Zoetermeer direct aan de Noord Aa is een droom die werkelijkheid wordt voor de gelukkige koper van dit unieke huis in Zoetermeer. Gelegen in een idyllische omgeving, biedt dit exclusieve eigendom niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een levensstijl die synoniem staat voor luxe en comfort. 

Het huis in Zoetermeer heeft een unieke locatie

Deze villa is gelegen op een benijdenswaardige locatie, direct aan de Noord Aa. Het water en het omliggende groen creëren een serene sfeer die direct bij thuiskomst voelbaar is. Elk seizoen brengt zijn eigen charme, waardoor bewoners het hele jaar door een maximale natuurbeleving ervaren. De prachtig aangelegde privétuin en zonneterrassen, compleet met een aanlegsteiger voor een sloep of zeilboot, maken het mogelijk om dagelijks van een vakantiegevoel te genieten. Gebouwd in 2004 onder architectuur, vertoont deze villa karakteristieke bouwkernmerken en is er gebruikgemaakt van bijzonder hoogwaardige materialen. Met een royaal woonoppervlak van meer dan 500 m², biedt het huis diverse gebruiksmogelijkheden, waaronder dubbele bewoning.

locatie
Beeld: Funda

Begane Grond: Ruim en Elegant

De begane grond omvat een vestibule, toiletruimte, een half rond trappenhuis, eetkamer, woonkamer en een woonkeuken. Daarnaast vindt u hier een garage/berging, bijkeuken, technische ruimte en serre/zitkamer. Er is ook een zelfstandige entree naar een tweede woning op de eerste verdieping. Het souterrain is een multifunctionele ruimte met onder meer een bioscoop, wijnkelder, bar en toiletruimte, ideaal voor entertainment en ontspanning.

bad
Beeld: Funda

Dit huis in Zoetermeer heeft echt alles

De eerste verdieping beschikt over een overloop, toiletruimte, een master bedroom met dakterras en walk-in closet, en een badkamer. Er is ook een inpandige berging en toegang tot de tweede woning met woonkamer, keuken, badkamer, balkon en een slaapkamer met walk-in closet. Op de tweede verdieping vindt u een overloop, een extra slaapkamer/hobbyruimte, badkamer en een dakterras, ideaal voor extra leefruimte of als gastenverblijf. Dit unieke huis in Zoetermeer, dat alles te bieden heeft van bioscoop tot wijnkelder en bar, is een zeldzame kans op de vastgoedmarkt. Met een vraagprijs van €1.950.000,- weerspiegelt het de exclusiviteit en luxe die het biedt.

woonkamer
Beeld: Funda

Een Droom voor Liefhebbers van Luxe en Comfort

Elk aspect van dit huis in Zoetermeer is ontworpen met oog voor detail en comfort. Van de zorgvuldig aangelegde tuin tot de luxe binnenvoorzieningen zoals de bioscoop, wijnkelder en bar, elk element draagt bij aan een ongeëvenaarde woonervaring. Naast een droomhuis voor particuliere bewoning, biedt deze villa ook uitstekende mogelijkheden voor investeerders. De combinatie van locatie, grootte, en faciliteiten maken het een aantrekkelijk object voor verhuur of als exclusieve vakantiewoning. Dit huis in Zoetermeer is meer dan een woning; het is een levensstijl. Het biedt een unieke combinatie van natuur, luxe, ruimte en privacy. Voor degenen die het allerbeste zoeken, is dit een zeldzame kans om een droomhuis te bemachtigen op een van de mooiste plekken in Zoetermeer.

keuken
Beeld: Funda
tafel
Beeld: Funda
deur
Beeld: Funda
gym
Beeld: Funda
huis in Zoetermeer bioscoop
Beeld: Funda
huis in Zoetermeer bar
Beeld: Funda
huis in Zoetermeer wijnkelder
Beeld: Funda
Van bioscoop tot wijnkelder en bar: Dit huis in Zoetermeer heeft echt alles
Beeld: Funda

Check ook: Funda-opknapper heeft alles om opgeknapt te worden tot een droomwoning

You May Also Like