Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bioscoop zet per ongeluk horrorfilm aan in plaats van Pokémon film

pokemon

Het werk van een bioscoopmedewerker is niet altijd even makkelijk. Dat blijk maar weer nadat er afgelopen vrijdag trammelant ontstond in een bioscoop in het Canadese Montreal. Tientallen kinderen begonnen namelijk te huilen toen ze in plaats van de nieuwe familiefilm Detective Pikachueen horrorfilm te zien kregen.

De onrust begon al voordat de hoofdfilm werd vertoond omdat de trailers die werden vertoond ook van horrorfilms waren. De kinderen kregen eerst de trailer voor Annabelle Comes Home, een spinoff van Conjuring te zien. Daarna kwamen de trailers voor de films sequel van Annabel, en Joker en Child’s Play voorbij. Allemaal horrorfilms voor 16 of 18 jaar en ouder.

Maar toen de hoofdfilm werd vertoond begon de ellende pas echt. De film The Curse of La Llorona begint met een scène waarin een moeder haar kind verdrinkt. Boze ouders verlieten de zaal om te klagen, en de film werd hierna gelijk stopgezet. Uiteindelijk bleek het zo te zijn dat de films in twee zalen per ongeluk waren omgeruild.

De mensen die in de zaal ernaast zaten te wachten op The Curse of La Llorona vroegen zich al af waarom ze de trailer voor familiefilm The Secret Life of Pets 2 te zien hadden gekregen. De woordvoerder van de bioscoop heeft uiteindelijk zijn excuses aangeboden voor het misverstand. Ze hopen dat de kinderen geen nachtmerries hebben gekregen na het zien van de enge beelden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like