Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze 5 BN’ers hebben hun luxe huizen te koop staan op Funda

Deze 5 BN’ers hebben hun luxe huizen staan te koop op Funda
Beeld: Funda

Bent u gefascineerd door het leven van de rich and famous of droomt u ervan om in hun voetsporen te treden? Dan is dit uw kans! In dit artikel verkennen we vijf adembenemende woningen van BN’ers die momenteel op de markt zijn. Van weelderige villa’s tot chique stadsappartementen, elk huis heeft zijn unieke charme en geschiedenis. Ga met ons mee op een virtuele rondleiding door deze prachtige huizen en ontdek misschien wel uw droomwoning. Lees verder voor een exclusief kijkje in de huizen die momenteel door BN’ers op Funda worden aangeboden!

Maxime Meiland verkoopt luxe villa

We beginnen met het voormalig onderkomen van Maxime Meiland. In haar charmante woning in Noordwijk heeft ze een ideale ambiance gecreëerd voor ontspannende wijnmomenten. De traditionele uitstraling van haar villa is weerspiegeld in de binneninrichting, en ze schuwt het gebruik van opvallende kleuren absoluut niet. Bereid je voor om te sparen, want deze prachtige woning staat op de markt met een vraagprijs van 2.195.000 euro.

Het luxe appartement van Louis van Gaal

Voor liefhebbers van dagelijkse strandwandelingen en het verkennen van uitgestrekte duinlandschappen, is dit exclusieve appartement van voetballegende Louis van Gaal (gelegen in Noordwijk) een droomwoning. Dit luxueuze verblijf combineert elegant klassiek design met modern comfort en beslaat een hele verdieping. Het appartement beschikt over drie balkons, biedt een adembenemend uitzicht op het strand en de duinen. Een unieke kans om vorstelijk te wonen in een begeerde omgeving, voor een prijs van 3.998.000 euro.

Fajah Lourens verkoopt dit landelijk juweeltje

Heb je moeite met het kiezen tussen het dynamische stadsleven en de serene rust van het platteland? Met deze woning heeft Fajah het zo goed voor elkaar dat ze niet hoeft te kiezen! Haar unieke woning, gelegen aan de rand van Amsterdam, is een oase van rust, omringd door natuur. Het huis straalt een moderne, elegante en kalmerende sfeer uit. En wat te denken van de paardenstallen? Voor 3.800.000 euro kun je eigenaar worden van dit prachtige huis, inclusief gastenverblijf, weilanden en paardenboxen.

Paul de Leeuw heeft zijn tijdloze familiehuis te koop

In het pittoreske Blaricum vind je een verborgen, tijdloze familiehuis dat aan entertainer Paul de Leeuw behoort. Dit royale huis, met een oppervlakte van 316 m², heeft ondanks zijn grootte een gezellige en intieme sfeer. Het huis ademt leven en gezelligheid uit, wat duidelijk te zien is in bijvoorbeeld de landelijke keuken, rijk uitgerust met een uitgebreide collectie keukengerei. Ook opvallend is de professionele studio, voorzien van geluidsisolatie en opnameapparatuur. Het binnenwerk is een smaakvolle mix van klassieke elegantie en hedendaagse luxe. Voor 2.995.000 euro kan dit bijzondere huis van jou zijn!

Carlo Boszhard verkoopt dit stijlvolle landhuis

De passie voor styling van Boszhard is duidelijk zichtbaar in de manier waarop dit authentieke huis is ontworpen. Het is een unieke samensmelting van verschillende stijlen. In de keuken vallen de Portugese tegels direct op, terwijl de glas-in-lood paneeldeuren en een moderne inrichting elders in het huis te vinden zijn. Een Franse en klassieke wenteltrap voegt een extra dimensie van elegantie toe. Ondanks de diversiteit in stijlen, vormt het interieur een harmonieus geheel. Dit prachtige huis, gelegen in het schilderachtige Landsmeer, kan van jou zijn voor 1.298.011 euro.

huizen BN’ers Funda
Beeld: Funda

Check ook: Handige Harry tovert Funda-krot om tot absoluut droomhuis!

Bron: rtlboulevard.nl

You May Also Like