Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam en Jake Paul halen woede van natuuractivisten over zich heen

Jutta Leerdam en Jake Paul onder vuur om liefdesuiting: “Laat de bomen met rust!”
Beeld: Instagram Jake Paul

Is het niet zoet, een teken van eeuwige liefde gekerfd in de bast van een oude boom? Zo romantisch, zou je denken. Maar wacht eens even, is het niet zo dat bomen ook gevoelens hebben, of op zijn minst dat ze geen canvas zijn voor onze menselijke capriolen? In de wereld van vandaag, waar elke actie onder een vergrootglas ligt, kunnen zelfs liefdesuitingen zoals die van Jutta Leerdam en Jake Paul tot verhitte discussies leiden. Blijf hangen, terwijl we ontrafelen hoe een simpele daad van liefde kan veranderen in een storm van controverse.

Een Liefdesbrief aan de Natuur

Liefde hangt in de lucht, en voor sommigen zelfs in de schors van bomen. De onschuldige bedoelingen van een beroemd stelletje om hun affectie voor elkaar te tonen, heeft het internet in twee kampen verdeeld. Aan de ene kant de romantics, die een traantje wegpinken bij de gedachte aan hartjes en initialen zorgvuldig in een boomstam gekerfd. Aan de andere kant de natuurbeschermers, die niets anders zien dan vandalisme en disrespect voor onze groene vrienden. We kunnen ons allemaal wel iets voorstellen bij de charme van een liefdesverklaring die de tand des tijds doorstaat, vastgelegd in de bast van een boom. Maar zou het niet mooier zijn als deze verklaringen geen littekens achterlaten? Voor de romantische zielen onder ons: vrees niet. Er zijn alternatieven die net zo blijvend zijn en de natuurlijke schoonheid respecteren die ons omringt.

Natuuractivisten woedend

Natuuractivisten vinden het echter allemaal wat minder romantisch, zo blijkt uit de veke boze reacties die de video krijgt op Instagram. Zo schrijft iemand: “Verniel de bomen niet, wtf!”, en een ander: “Waarom schrijven in de arme boom? Vreselijk”, en weer een ander: “Laat bomen met rust. Je bent volwassen!”

Trouwplannen 

De aankondiging van trouwplannen tussen Jutta Leerdam en Jake Paul, gecombineerd met zijn verbazingwekkende tijdvoorspelling tijdens een schaatswedstrijd, heeft de harten van vele fans sneller doen kloppen. Maar het is hun actie van het kerfen van hun initialen in een boom die de meeste aandacht heeft getrokken, zowel positief als negatief. Terwijl het stel geniet van hun relatie en de ondersteuning die ze elkaar geven in hun respectieve sporten, schetst dit verhaal ook een beeld van hoe beroemdheden invloed hebben op het publieke bewustzijn. Hun acties, vastgelegd in beeld en verspreid over het internet, worden symbool voor grotere discussies over normen, waarden en respect voor de natuur.

Check ook: Jutta Leerdam laat net even iets teveel zien voordat ze ijsbad instapt

Bron: shownieuws.nl

You May Also Like