Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Funda-opknapper heeft alles om opgeknapt te worden tot een droomwoning

Mensen gaan uit hun dak om woning die voor bijna een miljoen te koop staat op Funda
Beeld: Funda

Ah, de woningmarkt. Altijd een bron van vreugde, verrassing, en natuurlijk, volstrekt redelijke prijzen. Neem nu deze charmante villa, die voor het luttele bedrag van €950.000 op Funda prijkt. Gelegen op het historische terrein van Kasteel Polanen beschikt deze woning over alles wat je hartje begeert – als je hart tenminste verlangt naar een grondige renovatie en een passie heeft voor DIY-projecten.

Woning op Funda

Met een royaal perceel van 7017 m2, omheind voor uw privacy (of is het om te voorkomen dat je ontsnapt aan de eindeloze kluslijst?), biedt deze woning een overvloed aan mogelijkheden. Van een ruime berging tot een natuurzwembad en een sauna – perfect voor die dagen dat je je realiseert hoeveel werk er nog aan het huis moet gebeuren. Er is zelfs een pseudo-ruïne met originele kloostermoppen van het oude Kasteel van Polanen, want wie wil er nu geen half ingestort historisch bouwwerk in de achtertuin?

keuken
Beeld: Funda

Staat van de woning

Laten we het hebben over de staat van het pand. Het is, hoe zullen we het zeggen, een ‘fixer-upper’. Zowel intern als extern is een complete renovatie nodig. Maar kijk aan de zonnige kant: dit geeft je de kans om al je verborgen (of nog te ontdekken) verbouwingstalenten te ontplooien. En wie heeft er nu geen zin om maanden, zo niet jaren, in stof, puin en verfblikken door te brengen? De ligging is overigens ideaal voor liefhebbers van uitvalswegen. En mocht je behoefte hebben aan wat winkeltherapie na een lange dag klussen, het centrum van Monster ligt op korte afstand. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s – handig voor als al je vrienden en familie komen helpen (of om snel te kunnen ontsnappen).

trap
Beeld: Funda

Reacties op Facebook 

De reacties op Facebook zijn ook het vermelden waard. Van twijfels over de prachtige ‘bloemetjesbehang’ (of is het schimmel?) tot de badkamer-ervaring in elke kamer, het publiek is duidelijk onder de indruk. Sommigen zien het zelfs als een project voor een moedige projectontwikkelaar, terwijl anderen het beschouwen als een ‘mooi huis met de ogen dicht’. Kortom, voor slechts €950.000,- kan deze unieke, uitdagende en oh-zo-ruime villa van jou zijn. Een buitenkansje, toch?

slordig
Beeld: Funda
zwembad
Beeld: Funda
woning deur
Beeld: Funda
woning water
Beeld: Funda
woning vervallen
Beeld: Funda
woning
Beeld: Funda

Check ook: Deze opknapper met gigantische tuin staat voor een prikkie te koop op Funda

You May Also Like