Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame die met meer dan 300 mannen in 1 jaar naar bed ging onthult nieuwe dating-uitdaging

Dame die met meer dan 300 mannen in 1 jaar naar bed ging onthult nieuwe dating-uitdaging
Beeld: Instagram anniekknight

Annie Knight heeft zichzelf, na binnen één jaar met 300 mannen naar bed te zijn geweest, een nieuwe uitdaging gesteld. De ‘Alleen Fans -contentmaker haalde de krantenkoppen toen ze onthulde dat ze binnen een jaar met 300 mannen had geslapen.

Australië’s meest seksueel actieve vrouw

Na haar onthulling zei de 26-jarige dat ze een piek in activiteit op haar ‘Alleen Fans’ zag en meer dan maar liefst $100.000 verdiende op het platform. Annie, die ‘Australië’s meest seksueel actieve vrouw’ wordt genoemd, is echter niet van plan haar seksuele ontmoetingen op korte termijn te stoppen en stelt zichzelf een nieuwe uitdaging, dit keer in de datingwereld. Annie sprak zich openlijk uit toen ze haar baan verloor nadat haar bazen zich bewust werden van haar X-rated content. Ze vertelde destijds aan SBS’ Insight: “Ze zeiden dat ik onjuist had geadviseerd dat ik een nevenactiviteit had, geen toestemming van het bedrijf had gevraagd om de nevenactiviteit te runnen en dat ik online pornografische afbeeldingen van mezelf en grof taalgebruik had dat tegen de bedrijfsregels was.”

Met meer dan 300 mannen naar bed

Na zich uitgesproken te hebben over haar ‘Alleen Fans’-account, en later onthulde dat ze in één jaar met 300 mannen had geslapen, heeft Annie nu haar nieuwe doel aangepakt, gebaseerd op iets waar ze niet veel ervaring mee heeft. Annie legt uit dat ze nooit ‘veel gedate’ heeft en vroeger maar ‘ongeveer drie dates per jaar’ had, wat haar ertoe heeft geleid deze uitdaging voor zichzelf te stellen. Ze vertelde de Daily Star: “Ik ben nooit echt een dater geweest, dus ik wilde mezelf een stimulans geven en houd mezelf verantwoordelijk door de recensies van de dates online te posten.”

Annie Knight heeft zichzelf, na binnen één jaar met 300 mannen naar bed te zijn geweest, een nieuwe uitdaging gesteld.
Beeld: Instagram anniekknight

52 dates in 52 weken

Inderdaad, op haar TikTok-pagina heeft ze een serie genaamd ’52 dates in 52 weken’, maar hoe gaat het met Annie’s dates? Nou, ze geeft toe dat het proces niet zo soepel is verlopen als ze had gehoopt, met de 26-jarige die ‘catfished’ werd door ‘sommige mannen’. “Ze zagen er veel beter uit op foto’s dan in het echte leven en logen over hun lengte,” zei ze. “Sommigen van hen waren echt onbeleefd tegen de obers en dat is een enorme afknapper voor mij, dus ik vertrok meteen.” Annie geeft echter toe dat ze ‘erg kieskeurig’ is. Toch zijn er ‘vijf jongens’ waarmee ze ’tweede dates heeft gehad’ en ze is zelfs op een paar derde dates geweest. 

Annie Knight 300 mannen
Beeld: Instagram anniekknight

Niets te verbergen

De ‘Alleen Fans’-contentmaker merkt op dat alle mensen met wie ze op date gaat, ‘ruim voor’ de ontmoeting weten wat ze voor werk doet. “Ik heb het in mijn datingprofiel staan, dus ik heb niets te verbergen en nergens voor te schamen,” zei ze. Annie voegde toe: “Uiteraard volgen ze me eerst op Instagram, zodat ze kunnen scrollen en zien wie ik ben en wat ik doe. Geen van hen heeft toegegeven [mij op OnlyFans te vinden], maar ik weet zeker dat sommigen dat wel hebben gedaan.” In haar laatste update van haar TikTok-serie gaf Annie toe dat ze een week had overgeslagen omdat ze zich ‘uitgeput’ voelde, maar momenteel bij date negen is.”

Annie Knight 300 mannen close up foto
Beeld: Instagram anniekknight

Check ook: Nieuwe ‘dating-regel’: Vrouwen pas met mannen naar bed als ze $2.000 aan ze hebben uitgegeven

Bron: unilad.com

You May Also Like