Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monica Geuze breekt Instagram met kittig Halloween-pakje

Monica Geuze breekt Instagram met kittig Halloween-pakje
Beeld: Instagram monica geuze

Het leven kan soms zo ironisch zijn. Terwijl sommigen de enge grenzen opzoeken tijdens Halloween, zoekt Monica Geuze de grenzen van de humor en glamour op. Je zou haast zeggen, terwijl iedereen z’n best doet om de buren de stuipen op het lijf te jagen, probeert Monica ze aan het lachen te maken met haar ‘slutty’ look. Neem een kijkje naar Monica Geuze halloween dress.

Halloween volgens Monica

We kennen Monica Geuze allemaal als die spontane dame, die duidelijk haar mening geeft en altijd wel iets verrassends uit de kast trekt. Nou, dit jaar heeft ze dat letterlijk genomen! Haar uitspraak dat Halloween eigenlijk gewoon een excuus is om wat ‘gewaagder’ voor de dag te komen, zet je toch aan het denken. En waarom ook niet?

Waarom altijd eng?

Halloween is oorspronkelijk een feestdag waarop mensen de geesten willen afweren. Maar moeten we dat nu nog steeds zo letterlijk nemen? Als we het festijn toch een modern jasje geven, waarom dan niet op de Monica-manier? Beetje flirterig, beetje ondeugend en een heleboel plezier. Eng kan tenslotte ook charmant zijn.

De nieuwe ‘spooky’ trendsetter?

Misschien begint Monica wel een nieuwe trend. De trend waarin we Halloween niet alleen zien als een nacht van horror, waarin we ons niet verstoppen achter maskers van monsters, maar glimlachen achter onze glamoureuze glitter make-up.

De kracht van humor tijdens de donkere dagen

Terwijl de meeste mensen voor duisternis en angst kiezen tijdens Halloween, kiest Monica voor iets gewaagder. En in een wereld waar er al genoeg echte monsters rondlopen (denk aan die enge spinnen in je badkamer), is het misschien wel net zo belangrijk om te lachen als om bang te zijn.

Een nieuwe blik op Halloween

We hebben allemaal onze eigen manier van vieren, en Monica Geuze laat ons dit jaar zien dat je het net zo goed kunt doen op een vrolijke, brutale manier. Misschien is het tijd voor ons om de kettingzagen en vampiertanden op te bergen en ons voor te bereiden op een nieuwe, frisse kijk op Halloween. En hey, als je er goed uit kunt zien en tegelijkertijd de mensen om je heen kunt opvrolijken, waarom zou je dan nee zeggen?

Dus, de volgende keer dat je je voorbereidt op Halloween, vraag jezelf dan af: “Wat zou Monica doen?” En wees dan niet bang om buiten de typische ‘enge’ kaders te denken. Je zou wel eens de ziel van het feest kunnen herontdekken – en daarbij een heleboel nieuwe fans kunnen winnen. Wat denk je? …

@monicageuze

Blijft toch het beste excuus om $l*tty de deur uit te gaan #halloween

♬ Bombastic Side Eye Criminal Offensive Side Eye – CasaDi

Check ook:

https://gsxl.nl/juultje-tieleman-flaneert-topless-over-lowlands-camping/

Bron: TikTok Monica Geuze

You May Also Like