Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers spotten opvallende deelnemer in First Dates: ‘Wat leuk dat Thierry Baudet meedoet!”

Kijkers spotten opvallende deelnemer in First Dates: 'Wat leuk dat Thierry Baudet meedoet!"

In de meest recente aflevering van het populaire datingprogramma “First Dates” gebeurde er iets opmerkelijks. Terwijl de camera’s de drukbezochte eetzaal verkenden en de gespannen blikken van de deelnemers vastlegden, spotte een scherpe Facebook gebruiker, Robin, iets dat zijn aandacht trok. “Wat leuk dat Thierry Baudet mee doet zeg!” schreef hij onder de post. .

Verwarring

Het leek erop dat de voormalige politicus en voorman van Forum voor Democratie, Thierry Baudet, besloten had om zijn liefdesleven een nieuwe wending te geven door deel te nemen aan het programma. De verwarring was natuurlijk enorm, aangezien je normaal gesproken niet zou verwachten dat een politicus van zijn kaliber deelneemt aan een datingshow. Maar Thierry Baudet zou Thierry Baudet niet zijn als hij niet voor een verrassing zou zorgen. Toen de camera’s op de mysterieuze deelnemer inzoomden, zagen de kijkers al snel dat het niet om de politicus zelf ging, maar om een look-alike die als twee druppels water op hem leek. De man had dezelfde wilde haardos, spraakpatroon en zelfs dezelfde passie voor onconventionele ideeën. De verwarring was compleet, en het leidde tot talloze grappen en memes op sociale media.

Kleding

De “Baudet-look-alike” bleek een charmante persoonlijkheid te hebben, maar het was onmogelijk om de overeenkomsten met de echte Thierry Baudet te negeren. Tijdens zijn date sprak hij vol enthousiasme over de kledingstijl van zijn date. Hij blijkt vrij sportief te zijn, maar geeft ook aan dat hij niet met zijn date op een begrafenis zou gaan als ze zichzelf ook zo “sexy” zou kleden. Hoewel de echte Thierry Baudet geen rol speelde in de aflevering, was het duidelijk dat zijn lookalike voor de nodige hilariteit en verbazing zorgde. De kijkers vermaakten zich kostelijk. Na de date met hem vragen we ons af of de echte Thierry Baudet misschien geïnspireerd zou worden om in de toekomst ook deel te nemen aan een datingshow.

Check ook: Lachen geblazen: First Dates-kijkers verbijsterd door gast die beweert Spaans te spreken!

Bron: Facebook NPO3

You May Also Like