Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

TikTokker Milou vertelt waarom een normale baan niks voor haar is

TikTokker Milou vertelt waarom een normale baan niks voor haar is
Beeld: TikTok milouk0ch

TikTokker Milou Koch, met niet zo’n aanzienlijke aanhang, heeft recentelijk een video gedeeld waarin ze haar onvermogen om een normale baan te behouden, grondig uitlegt. Haar unieke kijk op werk en leven is even opvallend als een zeldzame vondst.

TikTokker Milou vindt normale baan niks 

In haar meest recente TikTok-video, die al snel viraal ging, legt Milou uit waarom ze simpelweg niet kan voldoen aan de verwachtingen van een reguliere werkweek. Haar argument? Haar nauwgezette ochtendroutine, waaronder een uur durende wandeling, die ze beschouwt als een cruciaal onderdeel van haar online aanwezigheid, neemt dagelijks tot 11 uur in beslag. Voor haar zijn werkgevers die haar dit kostbare uur zouden willen ontzeggen, duidelijk niet op de hoogte van haar unieke levensstijl.

Ochtendwandeling

Maar laten we niet vergeten dat Milou, ondanks haar ochtendwandeling, nog steeds tijd vindt om zich om te kleden voor de sportschool. Terwijl de meesten van ons zich ’s ochtends haasten om de metro te halen, trekt Milou ontspannen designer-sportkleding aan en werkt aan haar perfecte verschijning. Voor haar is het van het grootste belang dat ze er onberispelijk uitziet terwijl ze haar trainingen deelt met haar online volgers.

Klaar voor de dag

Na de sportschool volgt een complete transformatie: de perfecte make-up moet worden aangebracht, haar haar moet worden gestyled in een Instagram-waardige look, en haar outfit moet zorgvuldig worden geselecteerd. Dit zorgvuldige proces zorgt ervoor dat het pas rond het middaguur is voordat Milou daadwerkelijk aan haar dag kan beginnen. Want wie wil er nu in vredesnaam werken vóór de lunchtijd?

Te hoge verwachtingen

Natuurlijk wordt van de rest van de wereld verwacht dat ze de wekker vroeg zet, opstaat en daadwerkelijk productief is, maar voor Milou zijn deze verwachtingen duidelijk te hoog gegrepen. Waarom een reguliere baan zoeken als je er altijd op je best uitziet en elke seconde van de dag kunt besteden aan perfectie? Deze levensstijl is voor de meeste mensen slechts een droom. Dankzij Milou kunnen we nu een kijkje nemen in haar bijzondere kijk op werk en leven.

@milouk0ch

Hahah een baan wordt hem gewoon niet

♬ original sound – Milou Koch

Check ook: Spermadonor die vader is van 96 kinderen geeft baan op om ze allemaal op te zoeken

Bron: jezuswatslecht.nl, TikTok Milouk0ch

You May Also Like