Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Spermadonor die vader is van 96 kinderen geeft baan op om ze allemaal op te zoeken

Dylan Stone-Miller is vastbesloten om alle 96 kinderen op te sporen, zodat hij deel kan uitmaken van hun hele leven. Hij begon zijn sperma te verkopen op de universiteit voor $ 100 per stuk in Atlanta, Georgia.

96 kinderen

Dylan Stone-Miller, 32, is op een missie om alle 96 van zijn lang verloren gewaande kinderen te ontmoeten. Hij is uitgerust met een spreadsheet met al hun namen en zijn unieke spermabank-ID. Tot nu toe heeft Dylan er 25 ontmoet.

Alle 96 kinderen waren het resultaat van Dylans spermadonatie, wat hij deed vanwege juridische problemen. De man uit Georgia was gearresteerd wegens drankmisbruik door minderjarigen terwijl hij psychologie studeerde aan de Georgia State. Zijn ouders waren niet bereid de advocaatkosten te dekken, dus wendde hij zich tot Xytex, een spermabank in Atlanta.

Dylan verkocht zijn kleine zwemmers in zes jaar tijd voor honderd dollar per stuk. Hij had de spermabank toestemming gegeven om zijn contactgegevens aan zijn nakomelingen te verstrekken, zij het pas nadat ze 18 waren geworden. Ongeveer tien jaar lang liet Dylan de spermadonaties achter zich en ging door met zijn leven.

Check ook: Invaljuffie heeft een hilarisch moederdag gedicht bedacht voor onze kindjes uit groep 2

Bron: Clint.be

You May Also Like