Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast laat zien waarom op reis gaan naar Thailand niet voor iedereen goed idee is…

Dit is je teken om twee keer na te denken voor je gaat slapen in de jungle
Beeld: TikTok Ryandrenth

Slapen in de jungle? Gezellig toch? Maar heb je ooit in de jungle van Thailand geslapen? Doe je ogen dan maar niet dicht! Een avonturier wilde een spannende nacht in de jungle beleven en besloot alles te filmen. Midden in de nacht hoorden ze ineens een sissend en ratelend geluid. Je denkt: “Nee, toch niet?” Maar jawel, welkom in Thailand, waar de slangen je bedgenoten zijn!

Slapen in de jungle

Onze dappere slaper koos voor de jungle boven een luxe appartement, op zoek naar avontuur (en goede verhalen voor dates!). Alles was rustig, tot om drie uur ‘s nachts de echte jungle zich aandiende in de vorm van een slang. Plotseling kwam er een slang tevoorschijn, recht uit een scène van een avonturenfilm. Gelukkig zijn slangen voor de Thai net zo gewoon als hamsters voor ons, dus een behulpzame local kon het dier vangen.

Dit is je teken om twee keer na te denken voor je gaat slapen in de jungle
Beeld: TikTok Ryandrenth

De reacties

Na de onverwachte ontmoeting met een slang midden in de nacht in de Thaise jungle deelden mensen volop hun gedachten op sociale media. Een mix van hilariteit, schrik, en medeleven vulde de reacties. Velen bewonderden de moed om in de open jungle te slapen, terwijl anderen grapten over nooit meer slapen met oordopjes of licht met de lichten uit. Enkele gebruikers deelden hun eigen bizarre ervaringen met nachtelijke bezoekers, van slangen tot schorpioenen. 

Terug naar Bed… of Toch Niet?

Met de slang veilig weggevangen, kon onze avonturier weer proberen te slapen. Maar met de jungle nooit ver weg, wie weet wat de volgende verrassing zal zijn? Misschien een hele familie slangen? Dus, een tip voor je volgende trip naar Thailand: bereid je voor op enkele onverwachte gasten in de nacht. En vergeet niet, een avontuur in Thailand is niet voor de zwakkeren onder ons! Bereid je voor op slapeloze nachten, vol met verhalen die je nog jaren zult vertellen. Slaap lekker… als dat lukt.

Gevaarlijke slangen in Thailand vangen

Check ook: