Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monica Geuze poseert voor Bjorn Borg, maar we zijn behoorlijk afgeleid door wat anders…

Aan deze voorwaarde moet de nieuwe liefde van Monica Geuze voldoen
Beeld: Instagram Monica Geuze

Heb je ooit stilgestaan bij het bruisende leven van Monica Geuze? Deze pittige brunette heeft meer dan alleen een beeldschoon uiterlijk en een flinke dosis charisma. Ze is een ware kameleon in de mediawereld, en haar reis is niets minder dan fascinerend. Van vlogs naar podcasts, van mode naar muziek, Monica doet het allemaal en hoe! Onlangs poseerde Monica Geuze voor Bjorn Borg, maar er is wat anders dat onze aandacht opeist.

Monica Geuze’s carrière

Monica Geuze, ooit bekend als een toegewijde vlogger, heeft een opmerkelijke wending genomen in haar carrière. Begin 2023 kondigde ze aan te stoppen met haar dagelijkse vlogs – een besluit dat haar fans verraste. De reden? Een verlangen naar meer privacy. Dit was een dappere stap voor iemand wiens primaire inkomstenbron oorspronkelijk uit vlogging kwam. De verandering van koers bracht Monica naar nieuwe horizonten. Samen met Kaj Gorgels lanceerde ze een van Nederlands meest populaire podcasts. Een platform waar ze haar veelzijdigheid en diepgang als presentator en entertainer toont. Monica’s creativiteit kent geen grenzen. Haar lifestyle merk Sophia Mae is een weerspiegeling van haar stijl en zakelijk inzicht. Van stijlvolle kledinglijnen tot trendy accessoires, Monica bewijst dat ze meer is dan alleen een mooi gezicht.

monica geuze bjorn borg
Beeld: Instagram monicageuze

Monica Geuze poseert voor Bjorn Borg

Onlangs is Monica gekozen als het vijfde jurylid in ‘The Masked Singer’. Hoewel ze aanvankelijk kritiek ontving, heeft ze het publiek snel voor zich gewonnen met haar scherpe inzichten en charismatische aanwezigheid. Met bijna anderhalf miljoen volgers op Instagram en een aanzienlijke aanhang op TikTok, blijft Monica een invloedrijke figuur. Haar posts variëren van persoonlijke momenten tot professionele samenwerkingen, waarmee ze een groot en divers publiek bereikt. Het leven van een influencer lijkt misschien glamoureus, maar er schuilt hard werk en toewijding achter. Monica’s dagen zijn gevuld met fotoshoots, merkpartnerschappen en het creatief uiten van haar persoonlijkheid. Ze plaatste recentelijk een video op social media waar ze een prachtig outfit showde voor Bjorn Borg, maar er is iets dat nog aantrekkelijker is.

Bekijk de video hieronder

Check ook: Monica Geuze had date met ‘Nederlandse Tinder Swindler’: “Deze gozer is echt heel eng”

You May Also Like