Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monica Geuze had date met ‘Nederlandse Tinder Swindler’: “Deze gozer is echt heel eng”

Monica Geuze had date met 'Nederlandse Tinder Swindler': "Deze gozer is echt heel eng"
Beeld: Instagram Monica Geuze/Linkedin Dave Senders

In het digitale tijdperk van vandaag, waarin technologie ons leven heeft overgenomen, lijken datingapps de perfecte uitkomst voor de zoektocht naar liefde. Ze presenteren een wereld vol beloftes en romantische mogelijkheden, maar zoals het oude gezegde luidt, is niet alles wat blinkt goud. Dit werd pijnlijk duidelijk voor Monica Geuze toen ze een date had met ‘Nederlandse Tinder Swindler’ Davey uit Eindhoven. 

Zakenman

Eindhoven, de stad waarvan sommigen beweren dat ze een eigenaardige mix van individuen huisvest. Het profiel van Davey sprak boekdelen: hij portretteerde zichzelf als een flamboyante zakenman die de luxe van het leven op het zonnige eiland Ibiza genoot. Voor velen spreekt Ibiza tot de verbeelding; het eiland van eindeloze feesten, prachtige zonsondergangen en natuurlijk, liefde. Maar zoals bij vele digitale facades bleek de waarheid ver van dit perfecte beeld te liggen. In plaats van over de zonovergoten stranden van Ibiza te wandelen, bevond Davey’s werkelijke leven zich in de industrie van staal. Er is absoluut niets mis met een carrière in de staalindustrie; het is een nobel en eerlijk beroep. De vraag rijst echter: waarom zou iemand het nodig vinden om zich voor te doen als een hoogvliegende zakenman uit Ibiza? Heeft Davey misschien te kampen met een identiteitscrisis of een behoefte om meer te lijken dan hij in werkelijkheid is?

Nog meer misleidingen

Naarmate men meer over Davey te weten kwam, bleek dat zijn misleidingen niet beperkt bleven tot zijn beroepsleven. Er waren verhalen over schulden bij voormalige geliefden, aankopen van meubels met andermans geld en andere twijfelachtige praktijken. Een digitale façade creëren is één ding, maar het lijkt erop dat Davey de grenzen van fictie en realiteit niet meer duidelijk zag. Gelukkig voor Monica was Yvonne Coldeweijer’s team van enthousiaste spionnen alert. Dankzij hun onvermoeibare zoektocht naar de waarheid, kreeg Monica op tijd een waarschuwing. Het laat ons allemaal nadenken; in een wereld waar online imago alles kan zijn, is het dan misschien verstandig om een beetje extra onderzoek te doen voordat we ons hart openstellen? Misschien is het tijd dat we allemaal een beetje detective worden in de digitale dating scene.

Check de onthullingen van Yvonne Coldeweijer over de date van Monica Geuze hier:

Monica Geuze date spion
Beeld: Instagram lifeofyvonne
Monica Geuze date eng
Beeld: Instagram lifeofyvonne
Monica Geuze date voorgedaan
Beeld: Instagram lifeofyvonne
Monica Geuze date juice
Beeld: Instagram lifeofyvonne
Monica Geuze date berichet
Beeld: Instagram lifeofyvonne

Check ook: Monica Geuze breekt Instagram met kittig Halloween-pakje

Bron: vkmag.com