Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monica Geuze showt haar extreem kleine nieuwe stringetjes

Monica Geuze vertelt in de podcast over haar Kleine Kim Kardashian Stringetjes
Beeld: dailybuzz

Monica Geuze, de naam die in Nederland synoniem is geworden met oprechtheid en de kunst van het delen. Deze Nederlandse influencer neemt haar publiek mee op een reis vol oprechte verhalen en ongefilterde momenten. Of het nu gaat om haar romantische avonturen, haar rol als moeder, of haar nieuwste modetrends, Monica deinst nergens voor terug. Onlangs wist ze opnieuw de aandacht te trekken, dit keer met een verrassende kleine stringetjes. Ja, je leest het goed, en deze ‘Monica Geuze Kleine Stringetjes’ zijn echt opvallend klein.

Een Onbekende Bachelor in het Vooruitzicht

Voordat iemand de kans kreeg om een aanmeldingsbrief te schrijven, werd vermeld dat dit jaar een ongekende wending zou nemen. Men gaat op zoek naar een onbekende Bachelor. Dit betekent dat we geduldig moeten afwachten of Monica alsnog zal instemmen om de nieuwe Bachelorette te worden. Intussen blijven we genieten van de afbeeldingen en vertellingen die Monica deelt, vooral via de podcast. Je weet wel over welke podcast we het hebben, in gezelschap met Kaj Gorgels weten ze ons wel spannende verhalen te vertellen tijdens “Geuze en Gorgels“.

Monica’s Nieuwe Stringetjes

In de podcast onthulde Monica dat ze een nieuwe string heeft aangeschaft van niemand minder dan Kim Kardashian’s eigen merk. Wat deze stringetjes zo bijzonder maakt, is hun opvallend kleine formaat. Monica heeft altijd een neus gehad voor modetrends en met deze aankoop bewijst ze opnieuw dat ze bereid is grenzen te verleggen en te experimenteren met haar stijl.

Een Tip van Monica

Natuurlijk zou Monica zichzelf niet zijn als ze geen slimme tip deelde over hoe je deze kleine stringetjes het beste kunt dragen. In de podcast legde ze uit dat ze speciaal zijn ontworpen om te dragen onder strakke outfits, zonder zichtbare lijnen. Dit maakt ze ideaal voor die ene sexy jurk waarbij je wilt stralen zonder afleidende ondergoedlijnen. Dus, als je op zoek bent naar de perfecte oplossing voor een naadloze look, overweeg dan deze kleine stringetjes.

Monica Geuze blijft ons verrassen

Monica Geuze blijft ons verrassen met haar avonturen en ontdekkingen. Of het nu gaat om haar kledingkeuzes of haar mogelijke rol als Bachelorette, ze doet dit altijd met een kenmerkende dosis humor en oprechtheid. Monica heeft de gave om zelfs de kleinste details interessant te maken. Wie weet welke spannende verrassingen de toekomst nog in petto heeft? Voor nu kunnen we blijven genieten van haar openhartige verhalen en stijlvolle avonturen.

Check ook:

Bron: dailybuzz