Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Thijs Römer heerlijk afgemaakt in Beste Smaak van Nederland-podcast

“De Beste Smaak van Nederland” het programma waarin Jan Versteegh en Rámon Verkoeijen, die bekend staan als de dynamische duo’s van Lingo en Mama Appelsap, samen op avontuur gaan om de meest smakelijke schatten van ons kikkerlandje te ontdekken. Maar laten we eerlijk zijn, met Jan en Rámon in de hoofdrol kan dat nooit zomaar ‘normaal’ verlopen. Vooral niet als je bedenkt dat Rámon een ongeneeslijk geval van ADHD lijkt te hebben, waarbij zijn hoofd constant wordt overspoeld met een tsunami aan humor en onzinnige grappen.

Thijs Römer als slachtoffer

In deze specifieke aflevering van het programma is het slachtoffer van Rámon’s humor de enigmatische Thijs Römer, die je misschien kent van zijn beruchte geschiedenis van het sturen van ongepaste berichtjes aan jonge dames. Ja, diezelfde Thijs, die altijd als een soort linkse heilige door het leven leek te gaan, blijkt nu plotseling te gedragen als een heuse priester. Op het culinaire menu van deze aflevering prijkt de “Creator Spiritus”, oftewel de 2002 Reserva, een voortreffelijke witte wijn uit het pittoreske Kroatië. Een wijn die alleen is voorbehouden aan de fijnproevers onder ons. Maar Rámon zou Rámon niet zijn als hij niet even een vrolijke noot toevoegt over het jaartal van deze wijn: 21 jaar geleden, om precies te zijn. Kortom, een wijn die inmiddels een legale leeftijd heeft bereikt. Helaas voor Thijs, lijkt dit niet helemaal zijn stijl te zijn.

Hilarisch

En dan volgen de grappen: “Nergens meer aan de bak, op de kleintjes letten.” Het is zo flauw, maar tegelijkertijd zo komisch. En laten we het niet vergeten: die aanstekelijke lach van Jan Versteegh, die maakt gewoon alles tien keer zo hilarisch. “De Beste Smaak van Nederland” is dus niet alleen een zoektocht naar smaakvolle lekkernijen, maar ook een hilarische achtbaan vol onverwachte wendingen, waarbij zelfs de meest serieuze gasten niet veilig zijn voor de humor van Rámon en de lach van Jan. Een waar spektakel voor de smaakpapillen én de lachspieren!

@bestesmaakvannederland

Deze week op het menu: Nemen de heren de tijd voor twee bijzondere Kroatische keldervondsten, wordt Rámon’s Frans wederom op de proef gesteld en sluiten de heren af met een primeur: een door een luisteraar ingestuurde Delicatest!

♬ origineel geluid – bestesmaakvannederland

Check ook: Gevangenisbewaarder onthult wat Thijs Römer te wachten staat: ‘Die gaat het zwaar krijgen’

Bron: vkmag.com

Beeld: TikTok

You May Also Like