Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Exposed: Ook Joy had al een vriendin vóór de opnames van B&B Vol Liefde!

B&B-Vol Liefde-Joy ontmaskerd: dubbele intenties onthuld
Beeld: Instagram

Hoewel we graag anders willen geloven, blijkt telkens weer opnieuw dat alles in de wereld van tv nep is. Ook het razend populaire B&B Vol Liefde blijkt hier geen uitzondering op. Nadat bekend werd dat Walter zijn huidige vriendin Annemiek al vóór de opnames van het programma had ontmoet, blijken ook Joy en zijn ‘nieuwe liefde’ Dani Zijlstra eigenlijk al sinds februari bij elkaar te zijn. Dit ontdekte Reality.fbi.

B&B Vol Liefde

In het programma B&B Vol Liefde gaan eigenaren van een Bed & Breakfast, ergens in het buitenland, op zoek naar liefde. In een filmpje stellen ze zichzelf voor, waarna kandidaten zich kunnen aanmelden. De B&B-eigenaren mogen vervolgens zelf vier kandidaten uitnodigen op hun B&B, in de hoop dat er iets opbloeit. Een van deze eigenaren in dit seizoen was Joy, die een B&B runt in het Spaanse Málaga.

Voor de gek gehouden

Een van de kandidaten die Joy had uitgekozen was Dani Zijlstra. Juicekanaal Reality.fbi deed zijn naam echter eer aan, door nog eens goed in te zoomen op wat foto’s en een filmpje waarin de twee te zien zijn, en ontdekte ze dat Dani in februari al eens bij Joy op bezoek was geweest bij zijn B&B in het zonnige Málaga. Let op, de opnames waren pas in april en mei! Het is dus overduidelijk dat we voor de gek zijn gehouden, zo geeft Joy zelf toe in een video op zijn Insta Stories…

Check de beelden waarmee Joy uit B&B Vol Liefde exposed wordt hier:

joy b&b vol liefde

Check ook:

Bron: Reality.fbi

Beeld: Instagram Joy van Swieten

You May Also Like