Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

B&B-Vol Liefde-Joy ontmaskerd: dubbele intenties onthuld

B&b vol liefde joy
Beeld: Instagram

In de boeiende wereld van het kijkcijferkanon “B&B Vol Liefde”, komt er een opmerkelijke nieuwkomer tevoorschijn: Joy van Swieten. Als jongste deelnemer ooit, schittert hij op het scherm als een natuurlijk talent. Veel kijkers hebben echter twijfels over de echte reden van zijn deelname en na enig onderzoek blijkt er echter inderdaad meer achter te schuilen.

Hij is acteur

Terwijl sommige B&B-eigenaren worstelen om belangstelling te wekken, lijkt Joy juist een overvloed aan dames aan te trekken die zich speciaal voor hem aanmelden. Vanaf het begin rezen er twijfels over Joy’s deelname. Waarom zou zo’n knappe jongeman hulp nodig hebben om liefde te vinden? Velen lijken het antwoord te denken te weten: Joy heeft mogelijk andere motieven dan alleen het vinden van liefde. Er wordt gespeculeerd dat zijn deelname deels draait om het promoten van zijn bed and breakfast en carrière. Volgens Weekblad Party is Joy ingeschreven als acteur en model bij de Kamer van Koophandel. “Het lijkt hem vooral te gaan om bekendheid voor zijn B&B en voor zichzelf als acteur en model”, aldus Party.

Joy trekt nog meer aandacht

Joy trekt niet alleen de aandacht met zijn beroep. Opmerkelijk genoeg besloot hij zijn eigen B&B, genaamd Mount Joy, te koop te zetten kort nadat B&B Vol Liefde was begonnen. Deze unieke verblijfsplek bevindt zich op een berg in het Spaanse Málaga en omvat drie afzonderlijke huizen op een terrein van ongeveer 60.000 vierkante meter. Je zult versteld staan van de elf kamers en vier badkamers die er te vinden zijn. En dat is niet alles – er zijn ook een zwembad en sauna aanwezig om te genieten van wat welverdiende ontspanning. Als je geïnteresseerd bent, kun je deze prachtige plek bemachtigen voor een vraagprijs van 800.000 euro.

Patty niet onder de indruk

Maar niet iedereen is onder de indruk van Joy’s bed and breakfast. Party Brard zei in Shownieuws dat ze er niet zou willen overnachten. Terwijl andere B&B-eigenaren hun plekjes netjes houden, lijkt Joy nooit schoon te maken.

Check ook: B&B VOL LIEFDE-JOY HEEFT MOEITE MET BEKENDHEID: ‘HOU ER NIET VAN IN DE SPOTLIGHT TE STAAN’

Bron: ditjesendatjes

Beeld: Instagram

You May Also Like