Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

B&B Vol Liefde-Joy heeft moeite met bekendheid: ‘Hou er niet van in de spotlight te staan’

Joy B&B vol liefde

Wanneer je besluit je op te geven voor een programma als B&B Vol Liefde, moet je toch niet bang zijn om jezelf in de spotlight te zetten. Deelnemer Joy van Zwieten, die dinsdag nog met mede-deelnemer Walter op Schiphol stond te dansen, beweert echter juist moeite te hebben met zijn verworven bekendheid.

Ongemakkelijk

Joy van Swieten, een exploitant van een bed and breakfast uit het populaire programma B&B Vol Liefde, ervaart uitdagingen met zijn plotselinge beroemdheid. In een recent interview met Shownieuws deelt hij hoe lastig het is om herkend te worden. In een interview met Shownieuws vertelt hij dat hij het lastig vindt om overal op straat herkend te worden. “Mensen herkennen me gewoon overal en dat vind ik behoorlijk ongemakkelijk. Ik hou er totaal niet van om in de schijnwerpers te staan.”

Zakelijke belangen

Bart Ettekoven begrijpt niet waarom iemand zou deelnemen aan een populair tv-programma en dan zou klagen over de aandacht die erbij komt kijken. Sandra Schuurhof van Shownieuws voegde eraan toe dat ze niet onder de indruk is van Joy en dat hij zonder enige problemen door haar straat kan lopen. Er wordt gespeculeerd dat Joy’s deelname aan het programma mogelijk te maken heeft met zakelijke belangen. Een deel van zijn ‘Mount Joy’ staat te koop, en ook Marian probeert nu haar zaak te verkopen nu ze opeens bekend is geworden.

Check ook: B&B Vol Liefde: dit is het ultieme bewijs dat het programma nep is! (sgxl.nl)

Bron: Loesoe

Beeld: Instagram

You May Also Like