Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit kost een nachtje in de B&B’s van Tantra-Walter, Joy, Debby en de rest

b&B vol liefde

Gisteravond kwam er na een boeiend seizoen van 38 afleveringen dan eindelijk een einde aan B&B Vol Liefde. In deze meeslepende serie kregen alle kandidaten en hun potentiële matches nog één laatste keer de kans om in de schijnwerpers te staan, ditmaal op de comfortabele bank naast de charismatische presentator, Art Rooijakkers. Terwijl de laatste beelden voorbij flitsten, rees de vraag: wat is eigenlijk de prijs voor een betoverende overnachting in de befaamde B&B’s waar de romantiek hoogtij vierde? 

b&b teaser afbeelding
Beeld: Pexels

Verleidelijke opties

Voor degenen die zichzelf willen verwennen in de aankomende herfst- en wintermaanden, zijn er verleidelijke opties zoals een verkwikkend verblijf op Mount Joy in het zonnige Andalusië, of een smakelijk ontbijt geserveerd door de gastvrije Leendert te midden van de regenachtige pracht van de Ardennen. Met nieuwsgierigheid in het achterhoofd heeft De Telegraaf de prijzen voor een gemiddelde overnachting inclusief ontbijt bij alle deelnemende B&B-eigenaren op een rijtje gezet. Een nacht doorbrengen in het kleurrijke Catalaanse toevluchtsoord van Debby vereist een investering van 160 euro, terwijl een overnachting met Franse charme en een snufje directheid van Petri je al voor 86 euro per nacht verwelkomt. De mystieke omgeving gecreëerd door Tantra-Walter, biedt een kamer voor 80 euro, terwijl je jezelf vanaf 125 euro per nacht kunt onderdompelen in het unieke concept van Mount Joy.

B&b vol liefde joy
Beeld: Instagram

Nog meer prijzen

Verlang je naar een rustieke ontsnapping? Een nacht op de zelfvoorzienende boerderij van Bram in het betoverende Zweden is mogelijk voor slechts 50 euro. Voor een iets hogere investering van 70 euro, kun je genieten van een verblijf in de sfeervolle watermolen van Leendert, waarbij de rijke geschiedenis voelbaar is in elk detail. Maar het zijn Portugal en Thailand die de uitersten markeren. Marjan, met haar weelderige villa in Portugal, vraagt een vorstelijke som van 500 euro voor een onvergetelijke nacht, waarbij je meteen de gehele villa voor jezelf hebt, omringd door luxe en comfort. Aan de andere kant van de wereld, in het exotische Thailand, biedt Martijn’s ‘Say Cheese’ een betaalbare ontsnapping aan voor slechts 17 euro per nacht. Hierbij moet je echter wel je eigen gezellige omgeving bij elkaar fantaseren. Na het spectaculaire einde van B&B Vol Liefde, blijven deze prijzen herinneren aan de unieke ervaringen en romantische avonturen die het seizoen heeft gebracht. Of je nu verlangt naar zonovergoten dagen in Andalusië, knusse momenten in de Ardennen, of een exotisch uitje naar verre oorden, deze prijzen maken het mogelijk om een stukje van die betovering zelf te ervaren.

B&B

Check ook: B&B-Vol Liefde-Joy ontmaskerd: dubbele intenties onthuld

Bron: welingelichtekringen.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like