Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Familie van 8 woont in deze tot poepchique camper omgebouwde dubbeldekker

Familie van 8 woont in deze tot poepchique camper omgebouwde dubbeldekker
Beeld: YouTube Less junk, more journey

Heb je ooit gedacht aan een huis dat overal met je mee kan reizen? Niet zomaar wielen, maar die van een dubbeldekkerbus! Voor Dane Eyerly en zijn familie is dit geen fantasie, maar is het werkelijk zo. Ze transformeerden een dubbeldekker tot een gezellige, mobiele woonruimte en bewijzen dat je met een omgebouwde dubbeldekkerbus overal thuis kunt zijn.

Thuis in een Omgebouwde dubbeldekkerbus

Dane, zijn partner en hun zes kids zagen hun kans schoon om het conventionele wonen achter zich te laten. In plaats daarvan kozen ze voor de avontuurlijke en flexibele levensstijl die een omgebouwde dubbeldekkerbus biedt. Met ruimte genoeg voor het hele gezin, werd deze bus hun nieuwe, rijdende stek. Binnenin de bus is er slim gebruik gemaakt van elke vierkante meter. Van een uitklapbaar kantoor voor Dane, die als softwareontwikkelaar overal kan werken, tot aan een keuken die alles behalve onderdoet voor die in een gewoon huis. En slapen? Dat doen ze boven, waar elke kid een eigen stapelbed heeft in de speels ingerichte kinderzone.

Familie van 8 woont in deze tot poepchique camper omgebouwde dubbeldekkerbus
Beeld: YouTube Less junk, more journey

De Techniek achter het mobiele huis

Wat betreft techniek loopt de omgebouwde dubbeldekkerbus voorop. Uitgerust met geavanceerde zonnepanelen en een efficiënt watersysteem zijn ze nagenoeg geheel zelfvoorzienend. Dit maakt het mogelijk om langere tijd off-grid te verblijven zonder aan comfort in te boeten. En als kers op de taart, het dakterras: een perfecte plek voor een ochtendkoffie of om sterren te kijken, waar ze ook staan geparkeerd. Dit dakterras biedt niet alleen een geweldig uitzicht, maar dient ook als een serene ontsnapping aan het dagelijks leven binnen de beperkte ruimte van de bus.

Familie van 8 woont in deze tot poepchique camper omgebouwde dubbeldekker
Beeld: YouTube Less junk, more journey

Waarom een Omgebouwde dubbeldekkerbus misschien ook iets voor jou is

Het leven in een omgebouwde dubbeldekkerbus is misschien niet standaard, maar biedt een unieke vrijheid die velen aanspreekt. Of je nu volledig off-grid wilt gaan, of simpelweg een leven zonder vaste locatie ambieert, Dane en zijn gezin bewijzen dat het kan. En wie weet, misschien wordt jouw volgende huis ook wel een huis op wielen. Wat zou jij doen? Ga je mee op dit avontuur, of blijf je liever traditioneel?

Check ook: